Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Το "συμπόσιο - μνημόσυνο" της 3ης του Σεπτέμβρη.

Γράφει ο petrosdiver.

Επειδή οι Έλληνες έχουν κοντή μνήμη θα τους θυμίσουμε για άλλη μια φορά τι γιορτάζει κάθε 3η του Σεπτέμβρη, το σημερινό ΠΑΣΟΚ ή κατα το αληθέστερο η σημερινή κυβερνητική συνιστώσα της ΝΔ. 
Θα ξεκινήσω όμως λίγο ενωρίτερα, απο τον Αύγουστο του 1974, τότε που ο Ανδρέας Παπανδρέου υπέγραψε το απόρρητο έγγραφο των Αμερικανών αποδεχόμενος τις «οδηγίες» τους, για να μπορέσει να παραλάβει από την Τσέϊς Μανχάταν Μπανκ ( των Ροκφέλερ ) το ποσό των 100.000.000 δολλαρίων για την ίδρυση του νέου κόμματος! 
Οι Αμερικανοί χρηματοδότες του… «σοσιαλιστικού» κινήματος στην Ελλάδα, καθόριζαν σαφώς στον αρχηγό του, τις κινήσεις που θα μπορούσε να κάνει, τι στάση που θα τηρούσε επί συγκεκριμένων θεμάτων, και το περιθώριο των ελιγμών που θα διαθέτει. Από τους «κανόνες» που υπέγραφε ο Ανδρέας, επιτρέποντο μόνον «φραστικές παρεκκλίσεις».
( Σημείωση: Στο έγγραφο αναφέρεται πολλές φορές η έκφραση «η κυβέρνηση του Παπανδρέου», επίσης ότι το έγγραφο είναι του 1974 , δηλαδή 7 χρόνια πριν γίνει ο Παπανδρέου πρωθυπουργός. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν τους το είπε κάποιο Μέντιουμ ότι σίγουρα θα γίνει κυβέρνηση ο Παπανδρέου προβλέποντας το «7 χρόνια μετά» ή συμβαίνει κάτι άλλο…).
Τi έλεγε το έγγραφο: (πηγή εγγράφου: »Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29″)
1. Απομάκρυνση από τις επιλεγμένες θέσεις θα αποφασίζονται μόνο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. από την Πλευρά του Ανδρέα Παπανδρέου επιτρέπονται μόνο φραστικές παρεκκλίσεις.
2. Προς ικανοποίηση των Ριζοσπαστών (αριστερών) ψηφοφόρων θα επιτραπεί η αναθεώρηση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος και ΗΠΑ
3. Ελαχιστοποίηση της δύναμης του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος. Η μείωση αυτή δεν θα πρέπει να υπερβεί το όριο που συμφωνήθηκε με τους συναδέλφους της KGB.
4. Επιτρέπονται φραστικές «συγκρούσεις» με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, όχι όμως ανοικτός πόλεμος.
5. Ο σύνδεσμος μεταξύ ΗΠΑ και Ελληνικής κυβέρνησης θα αναλάβει να καθησυχάζει τους αξιωματούχους του ΝΑΤΟ.
6. (Έχει διαγραφεί με μαρκαδόρο)
7. Αν και όταν το επιθυμεί η ομάδα(?) τα πυρηνικά όπλα που βρίσκονται εναποθηκευμένα στην Ελλάδα θα αντικατασταθούν ή ανταλλαχθούν με νέα.
8. Όταν η CIA και DIA χρειάζονται όπλα για συγκαλυμμένες επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό, η κυβέρνηση του Παπανδρέου θα προβαίνει σε πωλήσεις και μεταφορές όπλων με τις τιμές που θα ισχύουν τότε. Θα ειδοποιείται σχετικά από την υπηρεσία Διοικητικής Μέριμνας (των ενόπλων δυνάμεων) των ΗΠΑ
9. Η Κυβέρνηση Παπανδρέου δεν θα ανακινήσει το θέμα Κύπρου με αντίδωρο την μη ύπαρξη προβλημάτων με την Τουρκία.
10. Η ανοχή απέναντι στην τρομοκρατία (το υπόλοιπο σβησμένο με μαρκαδόρο)
11. Το οικονομικό θέμα θα ρυθμιστεί από τον Brian Crosier. Οι εταιρείες που υποστηρίζουν το κίνημα Παπανδρέου στην Ελλάδα, θα καταθέσουν 100.000.000 δολλάρια για την δημιουργία του νέου κόμματος. (έχουν διαγράψει 3 λέξεις) ARAMKO (επίσης διαγραφή 2 λέξεων με μαρκαδόρο) της Wall Street είναι (διαγραφή 1 λέξης). Οι τράπεζες: Chase Manhattan Bank (διαγραφή 4 λέξεων)
Υπογραφή
Andreas Papandreou
-------------------------------------------------------------
Λίγες ημέρες μετά στις 3 Σεπτέμβρη του 1974, ο "αναγεννητής" της Ελλάδας, Ανδρέας Παπανδρέου, ύψωνε την διακήρυξη του Ελληνικού Σοσιαλισμού, προτάσσοντας σαν αδιαπραγμάτευτες αρχές την Κοινωνική Δικαιοσύνη, την Λαϊκή Κυριαρχία και την Εθνική Ανεξαρτησία. (Αρχές "πουλημένες" πρίν κάν εκφωνηθούν).
Τριάντα εννέα χρόνια μετά οι πολιτικοί κληρονόμοι και εκπεσόντες άγγελοι του Σοσιαλισμού, αυτού του ΠΑΣΟΚ, συναθροίζονται για να "τιμήσουν" την 3η του Σεπτέμβρη ως συνιστώσα πλέον της Δεξιάς υπό τις διαταγές της Γερμανίδας Καγκελαρίου και του 4ου οικονομικού Ράιχ.
Στην ουσία κάνουν ένα επιστημονικό "συμπόσιο - μνημόσυνο" στο Κίνημα που τους γέννησε, γνωρίζοντας πολύ καλά και γι' αυτό δεν τολμούν να επιχειρήσουν ανοιχτή συγκέντρωση, οτι θα αντικρίσουν άδεια στάδια και πλατείες.
Είναι καιρός πλέον να μας αδειάζουν και την γωνιά, αρκετά τους ανεχθήκαμε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ναι η λάσπη για τον Ανδρέα καλά κρατεί.Μπράβο ρε Καρτερία είσαι ωραίος.Συνέχισε έτσι!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 4 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΒΥΘΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΧΟΧΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΗ ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ! 1.Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΤΡΟΚΑΝΑΤΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΘΕΝΤΑ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΑΝΤΡΕΑ!, 2. ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΑΙΝΤΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 80 {ειχε διαδωθει οτι ειναι και παρανομο τεκνο του Αντρεα} ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΟΥΦΑΞΕΙ ΕΔΨ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΛΙΩΤΗΣ , 3. Η Κ. ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΒΑΣΟΥΛΑ ΑΛΛΗ ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ {ελεγετο κατα κορον οτι ηταν παλια γκομενα του Αντρεα} ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΧΩΔΕ ! ΚΑΙ 4. Ο ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ! ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ , ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ !!! ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΕΠΑΡΑΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟΙ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ !!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΤΕ ΣΥΜΠΟΣΙΟ, ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ κ.λ.π. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΜΑΣΑΣ !!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ, ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ κ.λ.π. !!!

Ανώνυμος είπε...

Πάλι καλά να λέτε που πετάνε λάσπη στο όνομα του Ανδρέα. Με αντλία λυμάτων έπρεπε να ρίχνουνε.