Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Στουρνάρας στο CNN: Έρχονται νέα σκληρά μέτρα το 2013 και 2014!

Στουρνάρας στο CNN: Έρχονται νέα μέτρα

Νέα σκληρά μέτρα για το 2013 και το 2014 προανήγγειλε ο Γιάννης Στουρνάρας τα οποία όπως δήλωσε στο CNN θα είναι τα τελευταία, εφόσον επιτευχθούν στο ακέραιο οι στόχοι των Μνημονίων. Όπως προκύπτει όμως από τις τοποθετήσεις της Κριστίν Λαγκάρντ και του επικεφαλής οικονομολόγου του ΔΝΤ οι στόχοι είναι ανεδαφικοί. Συνεπώς η λήψη πρόσθετων μέτρων φέτος και τα επόμενα χρόνια θεωρείται βέβαιη, ενώ όπως επισημαίνει ο Ολιβιέ Μπλανσάρντ οι αναπτυξιακοί στόχοι δεν είναι επιτεύξιμοι καθώς έχουν σχεδιαστεί χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η ζημιά που έχει προκαλέσει στην οικονομία και τα μοντέλα προβλέψεων η παρατεταμένη και βίαιη ύφεση.
Προσπαθώντας να δείξει ότι δεν είναι ανάλγητος υποσχέθηκε παροχές αν επιτευχθούν οι προβλέψεις του προϋπολογισμού το 2013, αλλά επισήμανε ότι το τρέχον έτος θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά, υποσχόμενος πως υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ.
www.inews.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ κυρ ΣΤΟΥΡΝΑΡ Μ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Μ.....Σ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ? ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΣ ΜΕΤΑ ΑΣΤΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ? ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΒΑΡΚΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΝΙΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΜΟΝΟ ! ΡΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ! ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤ/ΤΟ 1600 η 1800 cc ΩΣ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΚΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΑΞΙΑΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ! ΜΠΡΑΒΟ κυρΣΤΟΥΡΝΑΡ ΜΟΥ ! ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ! ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ! ΤΓΕΤΟΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ !!!