Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Μαγείρεψαν την λίστα Λαγκάρντ, Βενιζέλος-ΓΑΠ-Διώτης στις 8 Ιουλίου του 2011 καρφώνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.




Μαγείρεψαν την λίστα Λαγκάρντ, Βενιζέλος-ΓΑΠ-Διώτης στις 8 Ιουλίου του 2011 καρφώνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Νέα τροπή παίρνει το θέμα της Λίστας Λαγκάρντ έπειτα από τις δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης στις 8 Ιουλίου του 2011 είχε συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο γραφείο του τότε Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου. Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επικαλέστηκε δημοσίευμα της συγκεκριμένης ημέρας και τόνισε ότι ο ισχυρισμός του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι συναντήθηκε με τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη, μετά από την 8η Ιουλίου 2011, δεν ευσταθεί.

Δυο είναι τα θέματα, λοιπόν, γιατί ο Βενιζέλος λέει ψέματα ότι συνάντησε τον Διώτη στις αρχές Αυγούστου ενώ τον συνάντησε τη μέρα που φαίνεται να έγινε ένα αντίγραφο της λίστας; Και αν πραγματικά εκείνη την ημέρα έγινε ένα αντίγραφο παρουσία μάλιστα Παπανδρέου και Βενιζέλου.

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου έκανε αναφορά στο παρακάτω άρθρο του "Πρώτου Θέματος" και του "ΒΗΜΑτος", σύμφωνα με το οποίο, η ...

συνάντηση έγινε πριν απο σύσκεψη στη Βουλή με θέμα τη φοροδιαφυγη. «Οι οικονομικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη συζητήθηκαν στην σύσκεψη που είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος με τον πρωθυπουργό. Σημειώνεται, τέλος, ότι στην αρχή της σύσκεψης αυτής ήταν παρών, ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννης Διώτης.» αναφέρεται στο άρθρο.

Είναι αδύνατον, λοιπόν, σε σύσκεψη για τη φοροδιαφυγη και μάλιστα παρουσία του Διώτη, να μην ήταν θέμα η λίστα Λαγκάρντ.

Iδού τα σχετικά δημοσιεύματα του BHMAτος και του ΘΕΜΑτος>
http://attikanea.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΤΖΕΦΡΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΔΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ??? ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΛΛΥΨΗ ! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ Ν ΑΦΗΣΟΥΝ 4-5 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ !!! ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΩΣΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΣΟΦΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΝΑΠΙΣΤΗΜΙΑ !!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ! ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΠΕΝΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΣΟΓΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ !!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!