Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ITEA: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΙΤΕΑΣ Κας Ν. ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΖΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΙΤΕΑΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταλάβετε οτι τους ιτιώτες τους ενοχλουν τα πάντα.....???

Ανώνυμος είπε...

Ναι,μεχρι να δαγκωσει καποιο αδεσποτο εσενα η το παιδι σου ηλιθια-ε 9:41 η να ριξει κανα γερο απο το ποδηλατο.

Ανώνυμος είπε...

Αν φάει το παιδί σου φόλα 8.23 ποιος θα φταίει;

Ανώνυμος είπε...

Γρήγορα συντοπίτες! Πρέπει να δράσουμε άμεσα και να εξολοθρεύσουμε το αιμοδιψές είδος των σκύλων που απειλεί την ανθρωπότητα με εξαφάνιση! Ρίχτε φόλες, νάρκες, πυρηνικά!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΚΥΛΟΣΚΑΤΑΔΕΣ,ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ,ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ.
ΦΟΛΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΖΩΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ Ή ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΊΔΙΟΙ , ΦΟΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΦΙΛΟΖΩΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΤΕ ΠΟΥ Η ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ,ΜΗ ΤΟΥΣ ΛΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΗΟΥΧΩΝ(ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ) ΕΙΝΑ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.ΦΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ