Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Αντώνης Σαμαράς, Αν υπογράψει, πέφτει!


Αντώνης Σαμαράς: Αν υπογράψει, πέφτει!



Η Μέρκελ του ζήτησε να περικόψει τις ζωές μας για να βγάλουν εκατομμύρια οι Γερμανοί φαρμακοβιομήχανοι. Ο λαός δε θα το επιτρέψει

Μετά την επίσκεψη Μέρκελ, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Οι ξένοι -με πρωταγωνιστές, βέβαια, τους Γερμανούς- βρήκαν το άλλοθι της κρίσης για να αφανίσουν έναν ολόκληρο λαό, με μόνο στόχο να βγάλουν οι επιχειρήσεις τους εκατομμύρια.

Μας δανείζουν με ληστρικά επιτόκια. Μας εξευτελίζουν. Μας πουλάνε (χαλασμένα) όπλα για εκατομμύρια. Θέλουν να τους ξεπουλήσουμε όσο-όσο επικοινωνίες, μεταφορές, ρεύμα, νερό, ακόμη και τα νησιά μας. Θέλουν να αγοράσουν τη χώρα μας έναντι πινακίου φακής και να μας έχουν να δουλεύουμε γι’ αυτούς με μισθούς πείνας.
Αυτά μέχρι τώρα. Γιατί, τώρα, θέλουν και τις ζωές μας. Η αναίσχυντη απαίτηση της Μέρκελ στον Σαμαρά, ισοδυναμεί με απαίτηση να παραδώσουμε βορά την Υγεία τη δική μας και των παιδιών μας στις γερμανικές βιομηχανίες. Όπως έχει αναλύσει το newsbomb.gr, αυτό θα σημαίνει ότι:

- θα μειωθεί το προσδόκιμο της ζωής μας!
- θα μας ταΐζουν τα πάμφθηνα και ακατάλληλα φάρμακα των (γερμανικών) πολυεθνικών και θα πεθαίνουμε σαν τα σκυλιά!
- θα μείνουν στο δρόμο 20.000 ελληνικές οικογένειες!
- θα βάλει λουκέτο η ελληνική φαρμακοβιομηχανία!
- θα επιβαρυνθεί με εκατομμύρια από επιδόματα ανεργίας και απώλεια φορολογικών εσόδων ο προϋπολογισμός!
- θα αυξηθεί η φαρμακευτική δαπάνη, αφού οι (γερμανικές) πολυεθνικές θα εκτοξεύσουν τις τιμές τους όταν θα παίζουν χωρίς ανταγωνισμό!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

Ήρθε η κρίσιμη ώρα. Ο Αντώνης Σαμαράς θα αποδείξει αν τα λόγια του βγαίνουν από την (ελληνική) καρδιά του, ή είναι τα γνωστά ψέματα στα οποία μας έχουν φλομώσει οι συνάδελφοί του τις τελευταίες δεκαετίες, οδηγώντας τον τόπο στην καταστροφή. Ο Αντώνης Σαμαράς θα αποδείξει αν βάζει πρώτα την πατρίδα και το λαό της, ή αν μόνος του στόχος είναι να φανεί «καλό παιδί» στους ξένους. Ο Αντώνης Σαμαράς θα αποδείξει αν, τελικά, δουλεύει για τον ελληνικό λαό που τον εξέλεγξε, ή για τα ξένα συμφέροντα.

Όμως, ακόμη και αν ο Αντώνης Σαμαράς προσωπικά επιλέξει να θυσιάσει τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας για ένα photo opportunity με τη Μέρκελ, οφείλει να γνωρίζει ότι ο ελληνικός λαός δε θα του το επιτρέψει. Θα ξεσηκωθεί και θα τον ρίξει.

Ο ελληνικός λαός είναι περήφανος και θέλει να πληρώνει τα χρέη του, να στέκεται όρθιος στο διεθνές σκηνικό. Γι’ αυτό και έδειξε ότι είναι διατεθειμένος να υποστεί τεράστιες θυσίες και να δουλέψει σκληρά για να επαναφέρει την ελληνική οικονομία εκεί όπου πρέπει να είναι. Τώρα, όμως, που αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι ξένοι βρήκαν ευκαιρία απλά να αφανίσουν ένα λαό για να βγάλουν εκατομμύρια στην πλάτη του, είναι απολύτως βέβαιο ότι ο ελληνικός λαός θα φωνάξει ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ. Και, αν η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά δεν πράξει το καθήκον της, δεν πει ΌΧΙ στις αποικιοκρατικές συμπεριφορές τύπου Μέρκελ, ο ελληνικός λαός θα τον ρίξει από την εξουσία.

Το newsbomb.gr θα διαθέσει όλες του τις δυνάμεις για να μην περάσει το οργανωμένο σχέδιο κατά της Υγείας μας. Για να ενημερώσει ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ για το εθνικό καθήκον να βροντοφωνάξουμε ΟΧΙ στα νέα γερμανικά σχέδια αφανισμού της Ελλάδας και τους υποστηρικτές τους. Για να ενώσει ο κάθε Έλληνας τη φωνή του και να ξεκαθαρίσει ότι δε μπορούμε να ξεχνάμε συνέχεια τις γερμανικές αποζημιώσεις, το κατοχικό δάνειο, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τη Siemens κ.λπ.

Ο ελληνικός λαός δεν έχει μάθει να σκύβει το κεφάλι απέναντι σε κατακτητές και σε όσους συμπεριφέρονται ως τέτοιοι. Στη μακρά Ιστορία του, έχει δώσει μαθήματα στους κατακτητές και στους δωσιλόγους τους. Αν παραστεί ανάγκη, θα το πράξει και τώρα.

ΠΗΓΗ: www.newsbomb.gr


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" .... λέει το άρθρο...
Και ξαφνικά ανακαλύψαμε την ΑΜΕΡΙΚΗ λέω εγώ ο άννοος!! Μα είναι δυνατόν να καλούμε έναν αποδεδειγμένο λακέ των επικυρίαρχων και κατακτητικών ξένων δυνάμεων ...να μην υπογράψει την εκποίηση των ζωών των ελλήνων μέσω της Υγείας ΤΩΝ ? όταν έχει ασπαστεί την υπογραφή της "αμετάκλητης και άνευ όρων παράδοση της εθνικής κυριαρχίας"????? .... Προδότης , σάπιος μίασμα...κατακάθι και όχι μόνον ως πολιτικός ...αυτό ταιριάζει στην Αντωνία Κομανέντσι.. και βέβαια σε όλα εκείνα τα σαπρόφυτα που τον στηρίζουν τόσο απο την εγχώρια τρόικα των δύο συνεταίρων όσο και από την ΚΟ ΝΔ..... Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.... με την διαφορά ότι η ελιτ είναι τόσο λίγη που ο εμφύλιος θα καταγραφεί ως αντίσταση στους εγχώριους δοτους και ξένους κατακτητες

Σ.Ι.

Ανώνυμος είπε...

42% !!!ειναι πολλοι οι ψηφοι ...Αρη.
Καλά να πάθουμε!!
Ζητάμε και τα ρεστα τώρα?

Ανώνυμος είπε...

ΜΩΡΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΤΩΡΑ?
ΤΟΥΣ ΨΗΨΗΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΤΕ?
ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΚ...ΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ
ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ...