Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

«Ο ελληνικός λαός αξίζει την επιμήκυνση, οι πολιτικοί όχι»

«Ο ελληνικός λαός αξίζει την επιμήκυνση, οι πολιτικοί όχι»

Με σκληρό ύφος κατά του πολιτικού συστήματος της Ελλάδας, το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel αναφέρει ότι η επιμήκυνση θα οδηγήσει στην επιβίωση μόνο ενός επαγγέλματος - αυτού των πολιτικών.

«Δύο χρόνια περισσότερο για να μην κάνουν τίποτε» είναι ο καυστικός τίτλος του δημοσιεύματος στην ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού.

Ο γερμανός δημοσιογράφος διαχωρίζει τον ελληνικό λαό από τους πολιτικούς που τον εκπροσωπούν, λέγοντας πως ενώ οι Έλληνες πολίτες δικαιούνται την επιμήκυνση δεν ισχύει το ίδιο και για τους Έλληνες πολιτικούς.

«Δεν υπάρχει καμία αντίρρηση να ελαφρυνθεί το βάρος της κρίσης για τους Έλληνες. Η έμφαση στους Έλληνες όμως, δηλαδή στην ταμία και τον γραφίστα, στον εκπαιδευτικό και στην νοσοκόμα, επί παραδείγματι. Και αυτό επειδή ακριβώς εκείνοι υποφέρουν από την ύφεση και την ανεργία. Ωστόσο, η επιμήκυνση διευκολύνει την επιβίωση ενός επαγγέλματος κυρίως: των πολιτικών και ειδικότερα των κυβερνώντων στην Αθήνα. Και αυτοί δεν την αξίζουν».

www.newsbomb.gr
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ! ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΔΥΣΟΠΙΤΕΣ ΦΑΓΑΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ! ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ Α Ν Α Ξ Ι Ο Ι !!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΑ ΑΥΤ/ΤΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ !!!