Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Σόιμπλε: «Οι Έλληνες πολιτικοί υπεύθυνοι για την κατάσταση»


Η Γερμανία θέλει να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να κάνει η χώρα, φέρεται να δήλωσε ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ, Σόιμπλε σύμφωνα με απόσπασμα συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο ZDF που προδημοσιεύτηκε σήμερα.

Όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires, παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν την τρόικα να προετοιμάζεται για την χορήγηση πίστωσης χρόνου στην Ελλάδα για την εφαρμογή του δημοσιονομικού της προγράμματος, οι αμφιβολίες για το κατά πόσο η Ελλάδα θα μπορέσει να επιτύχει τους στόχους της, παραμένουν.

«Αυτές οι αμφιβολίες πρέπει να ξεκαθαριστούν στο μέλλον», φέρεται να τόνισε ο κ.Σόιμπλε, ο οποίος αναμένεται να ασκήσει δριμεία κριτική στους Έλληνες πολιτικούς που ρίχνουν την ευθύνη των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η Ελλάδα στους ξένους εταίρους.

«Αν οι Έλληνες πολιτικοί πείθουν τον λαό ότι η ευθύνη για τα προβλήματα της Ελλάδας βρίσκεται στις Βρυξέλλες, την Ευρώπη ή την Γερμανία, είναι ανεύθυνοι δημαγωγοί. Η ευθύνη για την κατάσταση στην Ελλάδα βαραίνει μόνο την ίδια την Ελλάδα και τους πολιτικούς της», φέρεται να δήλωσε ο Γερμανός αξιωματούχος.

ΠΗΓΗ: www.capital.gr
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΤΕ ΡΕ ΒΡΩΜΟΣΑΚΑΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΜΩΡΕΙΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ?