Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Η ΡΕΠΟΥΣΗ… ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!


Να καταργηθεί η... έξοδος του Μεσολογγίου, η ανατίναξη της Αρμάτας στις Σπέτσες, η αναπαράσταση στο Κούγκι, οι εκδηλώσεις για το Λάβαρο της Αγίας Λαύρας, ζητεί η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κυρία Μαρία Ρεπούση, η οποία χαρακτηρίζει όλες αυτές τις αναπαραστάσεις, περιλαμβανομένης και της αναπαράστασης της εισόδου των ελληνικών στρατευμάτων στη Θεσσαλονίκη ως... «εθνικιστικά κιτς».

Δεν προσφέρουν τίποτα αναπαράγουν την εθνικιστική έξαρση, επαναλαμβάνονται συνεχώς και δεν γίνεται κανένας ιστορικός στοχασμός, λέει η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.
ΠΗΓΗ:  www.tovima.gr

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ η κυριουλα ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩΒ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ {ΑΠ ΟΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ } Η ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Η ΟΠΟΥ ΣΤΟ Δ....ο ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΘΑΙΝΕΙ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ! ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΗΗΡΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Η ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ! ΑΝ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ! ΚΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ " ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ " ΠΙΑ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑ ΠΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΑΔΡΑ ! ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΝΕΜΟΥΝ {γι αθυτα που κατα καιρους λεει} ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΡΝΑΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ! ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ! ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΕΙΝΑΙ "ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ " ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙΗ ΜΟΥΛΑΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΗΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΜΗΣΕΛΛΗΝΑΣ ΤΖΩΡΤΣ ΣΟΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά, ένας ή έστω μια βουλευτίνα με πατριωτισμό και θάρρος δεν υπάρχει μέσα σ΄αυτό το μπουρδέλο και να την πιάσει από το μαλλί και να της το γδάρει; Ξεφτίλες όλοι σας. Προδότες:
Για σένα Κουβέλη τι να πει κανείς. Ποιός ξέρει τι κρύβει πίσω της η σκατομουρα και ούτε να της ψιθυρίσεις τολμάς.
Πουλημένα ανθρωποειδή!

ζούμπουρος είπε...

ft?
Ένα παραπολιτικό σχόλιο στη στήλη του"ΒΗΜΑτοδότη" ότι η Ρεπούση θεωρεί τις αναπαραστάσεις με τις φουστανέλες κιτς έγινε είδηση ότι ζητά την κατάργηση τους.

Και συ ο 4:53 που είσαι έτοιμος να ξεμαλλιάσεις τσαντίζεσαι στο πληκτρολόγιο και ψάχνεις πατριώτες θαρραλέους να σε εκπροσωπήσουν.

μπούμπζα

Ανώνυμος είπε...

καλά 6:04, μιλάμε στο μυαλό σου σίγουρα θα επικρατεί αναταραχή κ γριμπομπος!!! φάε το κουτόχορτο που σε ταΐζουν βολεμένε δημαριτη κ άσε εμάς τους υπόλοιπους να τσαντιζομαστε. προσκυνημενο υπόλοιπο ανθρώπου.