Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!


Περιμένοντας τη Μέρκελ και τους διαδηλωτές στο ΥΕΘΑ! Ένα βήμα πριν το δρόμο και ο στρατόςΠαρατεταγμένα πίσω από τη πρόσφατα παραβιασθείσα πύλη του ΥΕΘΑ , τα "χακί ΜΑΤ", περιμένουν τους διαδηλωτές των ΕΑΣ.

Εργαζόμενοι  από την θυγατρική των ΕΑΣ στην Κύμη είναι οι διαμαρτυρόμενοι που έχουν ανακοινώσει ότι θα συγκεντρωθούν έξω από το ΥΕΘΑ. Θα έρθουν με λεωφορεία των ΚΤΕΛ, σύμφωνα με τον τοπικό τύπο. Οι εργαζόμενοι της ''Ηλεκτρομηχανικής Κύμης'' ασχολούνται κυρίως με την ραφή στολών, αλεξίσφαιρων κλπ
 Στο ΥΕΘΑ έχει αναπτυχθεί πρόσθετος αριθμός ''χακί ΜΑΤ'', στρατιώτες , μπήκαν μπάρες στα ''ευάλωτα'' ρολά και έχει επιστρατευθεί και ...ασθενοφόρο και ερπυστριοφόρα.

 Η παρουσία της 71ης Ταξιαρχίας, των "χακί ΜΑΤ"  όπως έχουν γίνει γνωστά, προβληματίζει πια ιδιαίτερα. Κι αυτό όχι τυχαία.

 Όταν πριν από περίπου ένα χρόνο το Onalert παρουσίαζε την άσκηση ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ στο Κιλκίς όπου διμοιρίες των "χακί ΜΑΤ" έκαναν επίδειξη των δυνατοτήτων τους άπαντες, πολιτικοί και στρατιωτικοί  διαβεβαίωναν κατηγορηματικά ότι η συγκεκριμένη δύναμη εκπαιδεύεται για να παρέχει ασφάλεια σε στρατόπεδα του εξωτερικού όπου αναπτύσσονται ελληνικές δυνάμεις. Όπως για παράδειγμα στο Κόσσοβο.

 Ένα χρόνο μετά τα "χακί ΜΑΤ" έχουν φθάσει στην Αθήνα και έχουν παραταχθεί περιμένοντας διαδηλωτές-πολίτες.

ΠΗΓΗ: www.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: