Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΔΗMΟΣ ΔΕΛΦΩΝ… ΠΕΝΤΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ!

Παρατηρήσαμε σήμερα στην ιστοσελίδα ΔΙΑΥΓΕΙΑ του δήμου Δελφών πως ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του Δήμου Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, προχώρησε στην απευθείας ανάθεση πέντε έργων του Δήμου στον ίδιο εργολάβο (το όνομα του οποίου μπορείτε να το δείτε στις αντίστοιχες αποφάσεις). Αναρωτιώμαστε πότε ο εργολάβος θα προλάβει να υλοποιήσει και τα πέντε έργα ταυτόχρονα, εκτός και αν έχει ήδη καταθέσει στην δημοτική αρχή σχετικό αίτημα διευκόλυνσης λόγω φόρτου εργασίας...
Μάλιστα όλα τα έργα έχουν υπογραφεί με την ίδια ημερομηνία απόφασης (27/06/2012), ενώ έχουν αναρτηθεί στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ 1,5 μήνα αργότερα (08/08/2012).

Δείτε τα έργα

Ανάθεση εκτέλεσης της εργασίας «Συντήρηση & Ελαιοχρωματισμός Γραφείου Τ.Κ. Αγ. Γεωργίου» (προϋπολογισμός 3.400,00 €)

Ανάθεση εκτέλεσης της εργασίας «Διαμόρφωση χώρων Δημοτικών κτιρίων Δ.Κ.Άμφισσας» (προϋπολογισμός 6.950,00 €)

Ανάθεση εκτέλεσης της εργασίας «Εξωτερικές εργασίες σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Δ.K. ΄Αμφισσας» (προϋπολογισμός 2.500,00 €)

Ανάθεση εκτέλεσης της εργασίας «Επισκευή τοίχου και σκαλοπατιών στην πλατεία Ράχες Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου» (προϋπολογισμός 2.000,00 €)

Ανάθεση εκτέλεσης της εργασίας «Εργασίες Αποκατάστασης στο λαογραφικό Μουσείο Δ.Κ. ΄Αμφισσας» (προϋπολογισμός 6.900,00 €)

ΠΗΓΗ: www.amfissapress.gr



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;;
ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ..ΔΥΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟΝ!!ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΗΧΩΝ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ...ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ¨ΛΟΧΑΓΩΝ" ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ Ο "ΜΟΝΙΜΟΣ" ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ "ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ"!!.