Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Δείτε τι έγινε στη Βουλή όταν ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε άδεια απουσίας στο εξωτερικό



Μειδιάματα και σχόλια προκάλεσε η ανακοίνωση του προεδρεύοντα της Ολομέλειας της Βουλής, στην οποία μετέφερε το αίτημα του πρώην πρωθυπουργού...

Γιώργου Παπανδρέου για ολιγοήμερη άδεια απουσίας στο εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο Αθανάσιος Νάκος ανακοίνωσε στο σώμα ότι «ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γεώργιος Παπανδρέου ζητά ολιγοήμερη άδεια απουσίας στο εξωτερικό».

Αυτή η φράση ήταν αρκετή για να ακουστούν γέλια από τα έδρανα. «Η Βουλή εγκρίνει;», ρωτάει, χαμογελώντας και ο ίδιος.

«Η Βουλή ενέκρινε», συμπλήρωσε, με τα γέλια και τις φωνές να συνεχίζουν να ακούγονται.

Μάλιστα, κάποιος βουλευτής παρατήρησε: «Θα γυρίσει, φαντάζομαι..»


enikos.gr Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΔΕΙΑ από Enikos_gr

ΠΗΓΗ: http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΙΣΩΣ ΓΥΡΙΣΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ,ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΒΕΝΙΖΕΛΟ,ΚΟΥΒΕΛΗ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΒΑΣΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ-ΕΣ ΑΚΟΜΗ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ! ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΒΓΕΙ ΛΕΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ! ΠΩ ΠΩ ΠΩ ! ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ! ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ? Η ΘΑ ΒΛΑΣΤΗΜΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΖΕΦΡΥ ! ΑΝ ΞΕΡΑΝΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ !!!