Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ”ΚΑΡΤΕΡΙΑ”: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ


      Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Σε όλα τα παιδιά που είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται, με ένα εισιτήριο για τα Ανώτατα, τα Ανώτερα και τα Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας. Σε όλα τα παιδιά που η καρποφορία της προσπάθειάς τους, έφερε ένα μεγάλο χαμόγελο στο σπίτι τους. Συγχαρητήρια σ' αυτούς που επένδυσαν στην μόρφωση των παιδιών τους και μετατρέπουν το εισόδημά τους, σε ελπίδα και προσδοκία για  την καλύτερη ζωή των απογόνων τους.

Συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που η σημερινή μέρα τους δικαίωσε.
      Καλή δύναμη, υπομονή και προσπάθεια πλέον, στους νέους ανθρώπους, πού όπως λέγεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ''από τώρα αρχίζει η υπόλοιπη ζωή τους'' .  
Ειδικά για τα Ιτιωτόπουλα, έχουμε να ευχηθούμε, γρήγορα να γίνουν επιστήμονες, γιατί η Ιτέα, χρειάζεται τους νέους μορφωμένους ανθρώπους με ανοιχτά μυαλά και καινούριες ιδέες και απόψεις για τον τόπο μας.
Και πάλι συγχαρητήρια!
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ”ΚΑΡΤΕΡΙΑ”

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συχαρητήρια στα παιδιά που πέρασαν. Καλά μυαλά τώρα. Και καλή προσπάθεια. Και μακάρι οι προσδοκίες τους να υλοποιηθούν και να γίνουν χρήσιμοι πολίτες σε μιά χώρα που τους έχει πλέον όλους ανάγκη. Τα Ιτιωτάκια να χαρούν την επιτυχία τους και να κάνουν απο εδώ και πέρα περήφανους τους δικούς τους. Και μακριά από πολιτικούς και τις ευχές τους!