Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Α.Τσοχατζόπουλος μέσα από την φυλακή: Μου την έστησαν Παπανδρέου και ΝΔ


O Άκης Τσοχατζόπουλος, μέσα από τον Κορυδαλλό, αρνείται ότι πήρε μίζες και ισχυρίζεται ότι του την "έστησαν" ο Γ. Παπανδρέου και η ΝΔ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στα Επίκαιρα, ο κ. Τσοχατζόπουλος αφήνει υπονοούμενα για μαύρο χρήμα στα κόμματα και εξαπολύει βολές κατά των διαδόχων του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Γιάννου Παπαντωνίου, Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου, Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Βαγγέλη Βενιζέλου κατηγορώντας τους ότι ζημίωσαν το Δημόσιο και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Υποστηρίζει ότι είναι λάθος οι ερμηνείες που δίνονται σε όσα αναφέρονται στο ημερολόγιο του. Αφήνει αιχμές κατά της Δικαιοσύνης και ζητά να αποφυλακιστούν η σύζυγος και η κόρη του.
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΚΗ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΑΚΡΥΣΑ ! ΡΕ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ? ΕΣΕΝΑ ΤΟΥ ΑΜΟΛΥΝΤΟΥ ? ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ? ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ? ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΒΑΖΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ??? ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ Μ.....Σ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ! ΡΕ ΜΕΣΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΜΕΣΑ ! ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ! ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ! ΚΟΙΝΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΚΛΕΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ !!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ κ.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ {δεν προκειται ν απαντησης} ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΕΣ? ΑΠΕΝΤΑΡΟΣ ΗΣΟΥΝ ΤΟ 1981 ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΑΚΗ.ΜΗΠΩΣ ΤΑΤΡΩΓΕΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΟΥ; ΤΙ;ΔΕΝ Σ'ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ;ΕΜ ΝΑ!!ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗ Ν.Δ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΑ.ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΚΚΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΚΩΤΑ;ΜΟΛΙΣ ΤΣ'ΜΠΟΥΚΟΥΣΙ ΤΣ'ΜΟΥΔΙΑ.