Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΙΤΕΑ: ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΝΕΑΡΟΥ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Κάτι πολύ δυσάρεστο συνέβη χθες Σάββατο βράδυ στην παράλια της Ιτέας. Μέλη της Χρυσής Αυγής ξυλοκόπησαν 20χρονο μετά από διαπληκτισμό. Περισσότερες πληροφορίες θα διαβάσετε στους δυο παρακάτω συνδέσμους:



 

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!ποσο για το στρωμα τον εδειραν; πηγε στο νοσοκομειο;
και εν παση περιπτωσει να μαθουν κατι κακομαθημενα, πως δεν προκαλουμε, ειδικα οταν δεν μας παιρνει...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΚΕΝΑΝ ΟΙ " ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΝΑ ΡΩΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ! ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟΠΟΥ ΟΡΜΩΜΕΝΟΙ ΛΕΝΕ Ψ Ε Μ Α Τ Α !!! ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ 1000/1000 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ! ΑΛΛΑ !!! ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ! ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ! ΔΕΝ ΕΝΑΧΛΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ! ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΠΑΤΡΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΑΣΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ ΚΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ! ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΔΕΚΤΟ ! ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑΣ Ν ΕΑΡΟΣ ΚΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΚΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ? ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΥΣΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ κ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΕΥΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ " ΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΩΝ ΗΤΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΝΕΑΡΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΘΑ ΠΕΤΑΓΕ ΝΕΡΟ ? ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΥΛΑΚΙΖΕ ? Ο Χ Ι !!! ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ κ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ !!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ ! ΑΛΛΑ ΑΠΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ! ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ [γαμους κηδειες κ.λ.π.] ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ! Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΝΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΥΛΗΤΗΣΟΥΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

POIOI DHMOSIOGRAFOI... EEEEEEE!!! KATA TA ALLA DIKIO EXEI O PROLALHSAS.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΑΣΙΣΤΑΚΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ (ΛΟΓΩ ΜΕΓΕΘΩΝ) ΤΙΣ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΡΕΣ",ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΥΤΙΛΙΣΟΥΝ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,ΤΩΡΑ,ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ Ο ΔΕΞΙΟΣ; ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ:"ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ". "ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΠΕΡΙ ΩΡΑΝ 23,00 Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ"."ΜΩΡΕ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ"."ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ". ΑΜ ΘΑ ΤΟ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ,ΟΠΩΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΝΟΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ,ΑΦΟΥ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΜΕΣΩ ΕΑΜ,ΜΟΛΙΣ ΑΛΛΑΞΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΥΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΣΤΑ ΡΕ!!ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ:ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ.."ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ" ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ,ΟΧΙ ΕΓΩ.

Ανώνυμος είπε...

και εκτός από όλα αυτά που είπε ο Ανώνυμος στο παραπάνω σχόλιο επειδή ήμουν αυτόπτις μάρτυρας οι μεγαλύτεροι σε ηλικία χρυσαυγίτες φωναζαν ''μη το παιδί είναι κρίμα'' και ''αφήστε τον είναι μικρός''.

Ανώνυμος είπε...

ναι, δεν επρεπε τα παιδια να προκαλεσουν αλλα με την ευκαιρια μαθαμε το αληθινο προσωπο της χρυσης αυγης. αυτοι δεν ανταποδιδουν απλως τις προκλησεις που θα μπορουσαν ανετα γιατι ηταν πολλοι. αυτοι ειναι εκπαιδευμενοι δολοφονοι που σε στελνουν στο νοσοκομειο. γυρναμε σε εποχες εμφυλιου και δεν δικαιολογειται με τιποτα αυτο. ειναι στημενο κι ας δεν θελετε να το δειτε. ποτε ξαναγιναν τετοια στην ιτεα να στελνουν παιδια του σχολειου στο νοσοκομειο?

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ {παρακλαδι του Συηριζα} ? ΑΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 30 40 ΑΤΟΜΑ ! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ! ΕΙΣΒΟΛΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ !ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΩΝ ΝΑ ΟΡΜΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ ! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΙ ΕΦΑΓΑΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ! ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΠΥΛΑΚΙΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ! ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΤΑΓΜΑΣΦΑΛΙΤΙΚΟ ! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ {αληθεια οι δημοκρατες του Συριζα ποτε προλαβαν κι εκαναν συμβουλιο κι εβγαλαν την ανακοινωση?} ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ??? ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΨΕΔΥΔΗ κ. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 30 40 ΝΟΜΑΤΕΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΙ ΑΚΡΥΒΩΣ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΟΥΣ ΝΕΑΡΟΣ ! ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΕΣΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΜΙΑ ΕΚΔΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΤΕ !!!

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να παρακαλέσω τους περισσότερους σχολιαστές, που κόπτονται για την Ελλάδα και την ελληνικότητα ή όχι κάποιων πράξεων, να ξαναγυρίσουν στα θρανία και να μελετήσουν Γραμματική και Συντακτικό.
Πραγματικά, τραυματίζονται ανεπανόρθωτα, τόσο η όραση όσο και γνώσεις μου, από τα απερίγραπτα κείμενά τους.
Αν πράγματι αγαπούν την Ελλάδα, τόσο όσο διατείνονται, το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν -για αρχή- είναι να μάθουν να μιλούν και να γράφουν σωστά Ελληνικά.
Γνωρίζω πολλούς αλλοδαπούς οι οποίοι φέρονται με απέραντο σεβασμό στην ελληνική γλώσσα και δεν τολμούν να δημοσιοποιήσουν κείμενό τους που περιέχει έστω κι ένα γραμματικό ή συντακτικό λάθος.
Και για να μη ξεχνάμε: το "Πας μη Έλλην Βάρβαρος" ανεφερόταν σε όσους δεν είχαν ελληνική παιδεία και όχι σε όσους δεν ήταν "Έλληνες".
Απ΄ό,τι φαίνεται οι περισσότεροι συντάκτες είναι "βάρβαροι".

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως με τον σχολιαστή 1:53. Κοντεύουμε να μήν αναγνωρίζουμε την ελληνική γραφή απο τα γραφόμενα στα σχόλια. Ίσως το πάθος της γρήγορης μεταφοράς μιάς απόψεως στο χαρτί, να δημιουργεί όλη αυτή την συντακτική-ορθογραφική καχεξία, αλλά η γλώσσα μας είναι μοναδική και δεν της αξίζει τέτοια μεταχείριση. Να διευκρινίσω μόνον ότι το "πας μη Έλλην βάρβαρος" αναφερόταν στο ομόδοξον και το ομόγλωσσον των ελλήνων και εξ αντικειμένου είχε να κάνει με την ελληνική παιδεία.

Ανώνυμος είπε...

αν δεν κοπτονταν για την Ελλαδα οι αγραμματοι κι αυτοι που δεν ξερουν συντακτικο σημερα πιστευω οτι δεν θα ειμασταν ουτε καν ελευθεροι ! Αυτο κοιταξε ο φιλος των 1.53 μ.μ. φαινεται οτι η αληθεια καποιον γεγονοτων τον πειραξε ! Η δεν γραφτηκαν οπως ηθελε ! Η αληθεια να σε νοιαζει φιλε κι ας ειναι γραμμενη οπως οπως ! Η αληθεια και μονο ! Αν γραψω οτι " ο ταδε πολειτοικος ειναι κλαιφτης με αποδοιξοις " εσενα να σε νοιαζει το γραμματικο και συντακτικο λαθος ! Εμενα θα με νοιαζει να μαθω για το λαμογιο που κυβερναει την χωρα και καποιοι απο αυτους εχουν αλλοιωσει την Ιστορια την γρμματικη κ.λ.π. που μαθαινουν τα παιδια μας !!! Τον απατεωνα , κλεφτη , λαμογιο, προκλυτικο, φασιστα, κ.λ.π. οπως και να τον γραψεις αυτη θα ειναι η σημασια της λεξης ! Κι αυτοι που δεν ξερουν καλο συντακτικο κ.λ.π. νομιζω οτι ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να λενε την γνωμη τους ! Αλλιως οδηγουμαστε αλλου !!!

Ανώνυμος είπε...

Στον φίλο 7:01. Θεωρώ ότι γράφεις κάτι, έτσι για να δηλώνεις παρουσία. Δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεται έτσι η αρχαιότερη και πλουσιότερη γλώσσα στον πολιτισμένο κόσμο. Ειδικά όταν θέλει να δείξει τον διαχωρισμό της ευνομούμενης πολιτείας με την αρπαχτή των πάσης φύσεως σφετεριστών. Ένα σχόλιο έκανε ο άνθρωπος και κόντεψες να τον αποκαλέσεις γραφικό, γιατί ήξερε να σέβεται την πολιτιστική ιστορία του τόπου μας. Άν ήξερες ότι σχολίαζες τον Πλάτωνα, τον Κοραή, ή τον Παλαμά, θα χρησιμοποιούσες τις ίδιες εκφράσεις; Αλλά μάλλον είναι δείγμα των καιρών μας, να μπερδεύουμε το ποιός τις έφαγε και άν έπρεπε και ποιός τις έδωσε και με ποιό δικαίωμα. Και όλα αυτά με ακουστική γλώσσα και όπως λές: έτση τερημαίνουμαι να πάμαι μπρωστά;

Ανώνυμος είπε...

στον φιλο των 10.10μ.μ.ΔΕΝ ειχα ουτε αχω την προθεση να χαρακτηρισω καποιον και ειδικα αν δεν τον ξερω ! Απλα ηθελα να πω κι ο ανορθογραφος σεβεται την ΙΣΤΟΡΙΑ του τοπου του ! Μπορει να διαβαζει και να θαυμαζει τους Αρχαιους και νεωτερους Μεγαλους Ελληνες ! Το μονο σιγουρο ειναι οτι σεβεται κι εκτιμα την Ιστορια της χωρας του. Αλλα ειναι κι αγανακτισμενος και θελει να ξεσπασει θελει κι αυτος να εκφρασει τον πονο του θελει να πει την αληθεια κι ας πονανε καποιοι νομιζω οτι ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ αν λοιπον θελουμε να λεμε οτι ειμαστε υπερανω αυητου θα πρεπει να τον αφηνουμε να τα λεει! Και που ξερεις καποτε μπορει να μαθουμε κι αληθειες απο τους ανορθογραφους ! Παντα φιλικα !!!

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως,με χαρακτήρισες χωρίς να με γνωρίζεις με το σχόλιό σου ότι δεν με ενδιαφέρει η αλήθεια και ότι στέκομαι στους τύπους και όχι στην ουσία.
Αν επενέβην το έκανα γιατί σχολιαστές της συγκεκριμένης "εθνικιστικής" ιδεολογίας -μπορεί και εσύ ο ίδιος- "κόπτονται" για την καταστροφή της ελληνικής γλώσσας, την οποία συνδέουν με την επιβίωση του ελληνικού έθνους.
Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι η καθαρότητα της σκέψης και η αγάπη για την πατρίδα δεν διασφαλίζονται από το επίπεδο των γνώσεών μας. Είναι ζήτημα κρίσης και ερμηνείας.
Ίσως, όμως, να γνωρίζεις ότι η θέση σου για την "αγνότητα/καθαρότητα" των αγραμμάτων ή του "λαού" είναι ένα ακόμη ιδεολόγημα του γερμανικού ρομαντικού λαογραφικού κινήματος που αναπτύχθηκε στις αρχές του 19ου αιώνα. Εκεί το Volksgeist ("η ψυχή του λαού") αναδείχθηκε σε κυρίαρχο εργαλείο αναζήτησης της υπερβατικής έννοιας του γερμανικού "έθνους". Δόγμα που υιοθετήθηκε (μεταξύ άλλων) και από τους πρωτεργάτες της Ελληνικής Λαογραφίας (βλ. Κυριακίδης), στην προσπάθειά τους να αποδείξουν την καταγωγή των νεοελλήνων από τους αρχαίους.
Θα πρέπει, πιστεύω, να κρίνουμε κατά περίπτωση και να μην βγάζουμε συμπεράσματα που, απλά, στηρίζουν την στάση ζωής μας.

Ανώνυμος είπε...

Θα ηθελα να θυμησω ποιοι κατεστρεψαν εδω και 30 χρονια περιπου την Ελληνικη γλωσσα. Εγω εγραψα μονο και μονο αυτα που συνεβησαν μπροστα μου θελοντας να πω την αληθεια. Εστω κι αν υπηρχαν λαθη ΣΕΒΟΜΑΙ την πλουσιωτερη γλωσσα του κοσμου ! ΣΕΒΟΜΑΙ την Ιστορια της χωρας μου ! Αν νομιζεις φιλε των 12.00 οτι σε χαρακτηρισα εκανες λ α θ ο ς! ΑΛΛΑ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ δεν εχει το δικαιωμα να μου στερει το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ του να εκφραστω κι εγω ! Αν νομιζεις οτι σε χαρακτηρισα ΛΑΘΟΣ εσυ με κατατασεις στην "εθνικιστικη" ιδεολογια !

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι ο 3ος Ανώνυμος των 6:03 και 10:10. Επιτέλους αυτό είναι και το νόημα: Σεβασμό στον οποιονδήποτε, απο τον οποιονδήποτε. Είτε με επίπεδο, είτε χωρίς. Κι όλοι βοήθησαν για την ύπαρξή μας σήμερα. Ακόμα κι ο Κυριακίδης κι ο Παπαρηγόπουλος. Κι όπως έλεγε ένας αρχαίος : αυτό που συμφωνήσανε μεταξύ τους οι άνθρωποι (εννοεί τους νόμους, για να μήν βλάπτουν και να μήν βλάπτονται

τεχνοκράχτης είπε...

δεν θα περάσει ο φασισμός ρε λάγνοι του πολυτονικού !!

μια φορά φασίστας = πάντα φασίστας

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ???