Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Απάντηση του αντιδημάρχου κ.Ταγκαλή στο δημοσίευμά μας για τις απ'ευθείας αναθέσεις

tagkalis

Απάντηση σχετικά με δημοσίευμά σας της 09.8.2012



Κύριοι συνάδελφοι, ιδιοκτήτες του amfissapress,
Μη αποδεχόμενος το πνεύμα ειρωνείας που διακατέχει τις παρατηρήσεις σας στο δημοσίευμα που αναρτήσατε, σας γνωρίζω τα εξής:

Τα προβλήματα που δημιούργησε η εφαρμογή του Ν.3852/2010, χωρίς την κατάλληλη οικονομική στήριξη από το Κράτος, αντιμετωπίσθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αναφορικά με την συντήρηση και διαμόρφωση των κτιριακών εγκαταστάσεων.

1. Τα περισσότερα από τα ανατεθέντα έργα έχουν ήδη εκτελεσθεί πλέον του ενός έτους, χωρίς να έχει πληρωθεί ο εργολάβος.

2. Οι εργασίες επισπεύθηκαν
  • Προκειμένου να εξυπηρετήσουν τη μετεστέγαση του Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. Φωκίδας στο Σχολείο Δεύτερης ευκαιρίας, ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες και επείγουσες ανάγκες του Μουσικού Σχολείου
  • Προκειμένου να γίνουν οι κατάλληλες διαμορφώσεις των Δημοτικών κτιρίων ώστε να καλυφθούν οι νέες ανάγκες στέγασης των Υπηρεσιών, ένεκα ‘Καλλικράτη’.

3. Η ανάρτηση στο διαύγεια έγινε για δεύτερη φορά την 08.8.2012, λόγω ορθής επανάληψης της πρώτης και για το λόγω αυτό παρατηρήθηκε μεγάλη απόκλιση από την ημερομηνία υπογραφής.

4. Οι απευθείας αναθέσεις εργασιών και έργων στη Δημοτική Ενότητα Άμφισσας έχουν γίνει σε πολλούς εργολάβους, απόδειξη οι αναρτημένες αποφάσεις που υπάρχουν στο Διαύγεια και που εύκολα μπορούν να ελεγχθούν.

Ευχαριστώ
Παναγιώτης Ταγκαλής
Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Άμφισσας


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ...ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ...ΚΑΠΟΙΟΙ "ΛΟΧΑΓΟΙ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΝ "ΣΤΡΑΤΗΓΟ"...ΩΡΑΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ "ΜΟΝΙΜΟΥ" ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ: ".....αντιμετωπίσθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή....."....ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!