Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΙΤΕΑ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!


Σε καταγγελία που μας εστάλει αναφέρετε ότι, σε συγκεκριμένη γειτονιά της Ιτέας  κάποιος ηλικιωμένος (γνωστός) έχει πυροβολήσει με αεροβόλο γάτες και σκυλιά.    
Αρκετές φορές έχουν ακουστεί και πυροβολισμοί και από δίκαννο!!  
Πριν από τρεις  μέρες  έριξε φόλα σε μικρόσωμο σκυλάκι ιδιοκτησίας μικρής γειτόνισσας, το οποίο είχε λουράκι και περιφερόταν στην γειτονιά  παίζοντας με τα παιδιά και  ήταν η μασκότ τους.             

Τα παιδιά είχαν κανονικό θρήνο για το συμπαθέστατο όπως μας αναφέρουν σκυλάκι.                                                                                                                                                               Όλα αυτά συμβαίνουν στην αρχή της λεωφόρου Ηρώων.
Πρέπει κάποιος επιτέλους να μαζέψει τον εν λόγω "κύριο".

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού τον αναφέρετε σαν γνωστό αυτον τον κύριο, γιατί δεν μας λέτε και το όνομά του να τον μάθουμε; Όταν λέτε αρχή της λεωφόρου ηρώων, εννοείτε κάτω απ' τις μπάρες; Λέτε;... Σοβαρά; δηλ. να υποθέσω ότι είναι ο γνωστός...πατέρας; Ερε γέλια...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω ποιος είναι ο "γνωστός" "κύριος",πρέπει όμως να γίνει πράγματι γνωστός για να ΄χει την τύχη που του αξίζει.Το μόνο καλό και παρήγορο του άρθρου είναι ότι παιδιά δείχνουν ευαισθησία!Να προσθέσω μόνο ότι ντράπηκα όταν πριν λίγες μέρες ένα ζευγάρι Άγγλων που έρχεται επί 31 χρόνια στην Έλλάδα για διακοπές με ρώτησε γιατί ως λαός είμαστε τόσο σκληροί με τα ζώα.Δεν ήξερα τι να απαντήσω...

Ανώνυμος είπε...

NA TOY KOΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στα παιδια εχουμε ελπιδα. εμεις οι παλιοτεροι εχουμε πολυ σαπιλα μεσα μας

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ
ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ,ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΚΑΚΚΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ.