Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΣΤΑ 2 ΕΥΡΩ Η ΒΕΝΖΙΝΗ


Ένα βήμα πριν τα δύο ευρώ η αμόλυβδη βενζίνη. Οι αποκλίσεις που παρατηρούνται ιδιαίτερα στα νησιά είναι μεγάλες

Ένα ακόμα καλοκαίρι και οι αποκλίσεις που παρατηρούνται στις τιμές της αμόλυβδης βενζίνες, ιδιαίτερα στα νησιά, είναι μεγάλες.
H μέση πανελλαδική τιμή διαμορφώνεται στο 1,772 ευρώ το λίτρο, ωστόσο, σε αρκετά νησιά η μέγιστη τιμή αγγίζει και τα 2 ευρώ.
Στις Κυκλάδες, σύμφωνα με τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών Υγρών Καυσίμων που επικαλείται το Έθνος, η μέση τιμή φτάνει το 1,838 ευρώ με τη μέγιστη στο 1,981 ευρώ το λίτρο.
Στα επίπεδα του 1,84 ευρώ κινείται η τιμή της αμόλυβδης στους νομούς της Κρήτης, νησιά του Ιονίου και τα Δωδεκάνησα με την "ψαλίδα" σε σχέση με τη μέση πανελλαδική τιμή να φτάνει τα 0,10 ευρώ.
Οι ελεγκτές της Υπηρεσίας Εποπτείας Αγοράς (ΥΠΕΑ) διαπιστώνουν ότι η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου έχει γείρει υπέρ του αμερικανικού νομίσματος κατά 13% σε σχέση με το 2011, ενώ η άνοδος πυροδοτείται και από τις διεθνείς τιμές του "μαύρου" χρυσού.

ΠΗΓΗ: www.news247.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ! ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ! ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ {εκ των προτερων ψευτης} ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ : ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 μ. ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ {π.χ. Β.Ρ.} ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΗΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ! ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ! {μαλλον των συμφεροντων των φιλων σου με τα διηλυστηρια} ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΑΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΤΑΚΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΥΡΙΚΟ !!!