Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Σούπερ γρήγορο τεστ αναπνοής για Covid σε 60 δευτερόλεπτα!.

 Την έγκριση του BreFence Go της εταιρείας Breathonix έδωσε η Σιγκαπούρη. Θα χρησιμοποιηθεί παράλληλα με τα rapid test αντιγόνων, για να επιβεβαιωθεί η αποτελεσματικότητά του στην καταγραφή με ακρίβεια της παρουσίας του ιού.




Η Αρχή Επιστημών Υγείας της Σιγκαπούρης (HSA) ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ενέκρινε τη χρήση του τεστ αναπνοής BreFence Go της εταιρείας Breathonix, το οποίο μπορεί να ανιχνεύσει την Covid-19 μέσα σε ένα λεπτό.

«Είμαστε περήφανοι που διαδραματίζουμε ρόλο στον αγώνα της Σιγκαπούρης ενάντια στην Covid-19, μετατρέποντας την τεχνολογία ανίχνευσης καρκίνου σε ένα σύστημα που ελέγχει γρήγορα τον κορωνοϊό. Μετά από μήνες σκληρής δουλειάς, χαιρόμαστε που το BreFence™ Go COVID-19 Breath Test System είναι τώρα έτοιμο», σχολίασε ο COO της Breathonix, Du Fang, σχετικά με την έγκρισή του.

Το BreFence Go θα χρησιμοποιηθεί τώρα παράλληλα με τα γρήγορα τεστ αντιγόνων στο Tuas Checkpoint της Σιγκαπούρης, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η αποτελεσματικότητά του στην καταγραφή με ακρίβεια της παρουσίας του κορωνοϊού.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: