Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Απάντηση της «Ωρας της Φωκίδας» -«Απάντηση στο προβοκατόρικο και αμοραλιστικό κείμενο της ΝΕ. Φωκίδας του ΣΥΡΙΖΑ»


«Ρωτήστε τους συντρόφους σας που ζήτησαν συγνώμη για τη συμπεριφορά Κωστοπαναγιώτου»

 

 

Πριν μπούμε στην ουσία της υπόθεσης  θα ήθελα να απαντήσω στους αναγνώστες μας (και όχι στη μερίδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που δρουν υπό την πολιτική επήρεια  των κύκλων της οδού Γιδογιάννου )  ότι  αρχική πηγή του ρεπορτάζ μας ήταν ένας εκ των δύο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αναγκάστηκαν να ζητήσουν  χαμηλοφώνως συγνώμη από το δήμαρχο Δωρίδας για την άθλια και καθεστωτική συμπεριφορά του πάλαι ποτέ βουλευτή Κωστοπαναγιώτου,  την οποία και εσείς επιβεβαιώνετε πανηγυρικά στο κείμενό σας, αν και προσπαθείτε με πονηρό τρόπο να την περάσετε εξ απαλών ονύχων.

Επιπλέον, να πω στους αναγνώστες μας ότι μετά τις αρχικές  μας πληροφορίες   διασταυρώσαμε  την είδηση  από τον κ Καπετζώνη που ήταν ο παθών  ( ο οποίος ποτέ δεν διέψευσε το ρεπορτάζ μας και αυτό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ λέει πολλά  ) ενώ μας την επιβεβαίωσε τηλεφωνικά  σε δεύτερο χρόνο και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ Πούλου η οποία ήταν παρούσα στη συνάντηση.

Ακόμη να   πούμε στους  γραφειοκράτες του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ότι  όση λάσπη και αν πετάξουν  στον ανεμιστήρα της συνειδητής προβοκάτσιας,  όσο και αν τους  είναι ζηλευτές οι πρακτικές του Γκέμπελς  κανένας δεν μπορεί να διαγράψει από τη μνήμη των πολιτών  ούτε τις χρηματοδοτήσεις με χοντρά πακέτα-ΣΥΡΙΖΑ σε επαρχιακές και αθηναϊκές   εφημερίδες και κανάλια,  όπως σας κατηγορούν επίσημα και από τη Βουλή περισσότερα του ενός κόμματα, ούτε την προσπάθεια επιβολής κλίματος τρομοκρατίας και εκφασισμού ενάντια στην αντίθετη δημοσιογραφική  άποψη  αλλά και στα διασταυρωμένα  ρεπορτάζ που διαχρονικά δημοσιεύουμε. Αλλά βλέπετε στο μυαλό σας υπερτερεί η κομματική σκοπιμότητα και όχι η   ανάδειξη της αλήθειας η οποία μπορεί πρόσκαιρα να σας είναι δυσάρεστη αλλά μελλοντικά ίσως και να σας εξυπηρετεί γιατί ποτέ δεν μπορεί το σκότος να υπερτερεί του φωτός.    

 Κοντολογίς,  για ακόμη μια φορά τα πρόσωπα που έχουν αναλάβει εργολαβικά το ΣΥΡΙΖΑ σε τοπικό επίπεδο επιχειρούν δολοφονία χαρακτήρων και προσπάθεια φίμωσης μέσων που δεν ελέγχουν , αποδεικνύοντας διαρκώς το ήθος τους, τον συμφεροντολογισμό τους αλλά και τον καιροσκοπισμό  τους.

 

 

Αλήθεια τι είναι καιροσκοπισμός;;;

 

 

Αλήθεια, είναι ή δεν είναι καιροσκοπισμός όταν  τα ίδια πρόσωπα που το 2012 σε τοπικό επίπεδο κουμαντάριζαν το ΠΑΣΟΚ του Γ.Α.Π. , ρίχνοντας στα βράχια το κόμμα τους αλλά και την ελληνική κοινωνία στα μνημόνια,  να βαφτίζονται στη συνέχεια στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ και να παίζουν καθοριστικό ρόλο στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ;

Είναι καιροσκοπισμός ή δεν είναι όταν στελέχη σας περιφέρονται ως επαίτες  στα γραφεία και τους θαλάμους  νεοδημοκρατών δημάρχων και αντιπεριφερειαρχών;

 

Είναι ή δεν είναι καιροσκοπισμός και ανηθικότητα να κατηγορείτε την εφημερίδα μας διότι  όπως ΟΛΕΣ οι τοπικές εφημερίδες της Ελλάδας δημοσίευσε μια κρατική διαφήμιση , η οποία μάλιστα από χρηματική άποψη ήταν η πιο φθηνή , όταν είναι γνωστό και το ομολογείτε στις μεταξύ σας συζητήσεις ότι προσπαθήσατε να δημιουργήσετε κομματικό στρατό δημοσιογράφων και εντύπων;

 

 

Τέλος, να σας πούμε ότι δεν δεχόμαστε  μαθήματα ηθικής   από ανθρώπους που περιφέρονται από προσωπικό συμφέρον με ευκολία από κόμμα σε κόμμα, από παράταξη σε παράταξη.

Ούτε δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από εσάς που  δέχεστε ως φυσιολογικό να αλλάζουν κατά το δοκούν  οι διαγωνισμοί σε μεγάλα δημόσια νοσοκομεία προκειμένου να διοριστούν σε θέσεις με παχυλούς μισθούς οι γιοί και οι κόρες κάποιων ιμιτασιόν «αριστερών» .

Όσο για το Μυωνή και τον Παππά , που σας πόνεσε,  θα πρέπει να σας πούμε ότι όλη η Ελλάδα γνωρίζει για τις «γάτες των Ιμαλάιων» , την προσπάθεια που καταβάλετε να γίνετε Χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη αντί να πράξετε την τότε προεκλογική σας θέση για   κάθαρση,  διαφάνεια και διακριτούς ρόλους των  ΜΜΕ.

Ούτε βέβαια δεχόμαστε μαθήματα πολιτικής ηθικής όταν γνωρίζουν και οι πάπιες σε τούτη τη χώρα ότι επί διακυβέρνησης σας εφαρμόσατε πολιτικές που θα ζήλευαν και οι πιο φανατικοί νεοφιλελεύθεροι ενώ τώρα μιλάτε για την ΕΥΔΑΠ…..

 

Φροντίστε να καταλάβετε το δυνατόν συντομότερο πως «Η Ώρα της Φωκίδας», δεν γίνει σπόνσορας επικοινωνίας κανενός κόμματος. Σας αρέσει ή δε σας αρέσει διατηρούμε το δικαίωμα να αποφασίζουμε εμείς τι θα καλύψουμε. Προφανώς σε όποιο άλλο κόμμα και να συνέβαιναν αυτά ο κ. Παππάς θα είχε διαγραφεί και δε θα περιόδευε στη χώρα να ρητορεύει και να ηθικολογεί.

 

Και αν εσείς  δεν καταλαβαίνετε τι σας απαντάμε   ας ρωτήσετε  τον κόσμο της περιοχής που έχει και γνώση και άποψη….

 

 

Υ.Γ.1.  Ειλικρινά, σας θεωρούμε ότι από πολιτικής άποψης είστε ιδανικοί αυτόχειρες…

Υ.Γ. 2.  Πραγματικά θεωρούμε ότι μέσα στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν άνθρωποι που είναι «κόσμημα»  και πραγματικά αριστεροί και σε αυτούς βγάζουμε το καπέλο με σεβασμό.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι , έτσι...καλά τους τα λέτε !

Αντί να στηλιτεύετε τους πολιτικούς για τα στραβά μάτια στον κόμβο της κολοπετινίτσας , αντί να τους κατηγορείτε που δεν μπόρεσαν να βάλουν τον Διαγώνιο στο πρόγραμμα δημοσίων έργων , αντί να τους κριτικαρετε που έχασαν το ράλι Ακρόπολις , αντι να ντρέπεσθε όλοι μαζί που δεν καλύψατε δημοσιογραφικά και δεν στηρίξατε πολιτικά την τεράστια τουριστική επένδυση στη Δεσφίνα...
βγαίνετε και παίζετε με τα κουβαδάκια σας στην παραλία...

μέχρι εκεί έχετε αντίληψη μάλλον...

εύγε κοι Συριζαίοι και κύριε Μπούγα

Ανώνυμος είπε...

Τεράστιο δίκιο ο 8:14 και η μονη οπτικη γωνία που σωζει την αξιοπρεπεια της Φωκίδας και των Δελφών. ο ξεπεσμός το αποκορύφομά του. Μας έχουν κάνει χωματερή, τα σχολεία ερημώνουν και κλείνουν το ένα μετά το άλλο, όλοι οι παραγωγικοί κλάδοι πεθαίνουν ή έχουν πεθάνει. Η κατάντια των τελευταίων νέων και των γονιών τους είναι να εκλιπαρούν αυτοεξευτελιζόμενοι για ένα ζευγάρι αρβύλες και ένα γκασμά για να θάψουν τα όνειρά τους και την υγεία τους σε μία στοά σε άθλιες συνθήκες εργασίας. Προνομιούχοι της κοινωνίας όσοι γίνονται ρουφιάνοι του γείτονα και του αδερφού τους στο αφεντικό. Το χωροταξικό που μας χαρακτηρίζει χωματερή πέρασε, οι σεσημασμένοι λατρεμένοι μας εργοδότες φέρνουν εδώ και άλλες μπίζνες σκουπίδια στην πόρτα μας και κέρδη στα ταμεία τους, αλλά κανένα ΜΜΕ ή κόμμα δεν έκανε σημαία την ανάγκη να ανατραπεί ο κατήφορος. Κανένα κόμμα και κανένα ΜΜΕ δεν έκανε σημαία να πάρουν πίσω το χωροταξικό ταφόπλακα όποιοι αλήτες και αν είναι πίσω και μπροστά απο αυτό. Το ερώτημα είναι για ποιό λόγο γίνεται καυγάς. Για το καλό του τόπου; Ή για το ποιός θα πετάξει μακρύτερα την μπάλα στην κερκίδα για να μην καταλάβουν οι κάτοικοι της Φωκίδας σε πόσο επικίνδυνο σημείο έχει φτάσει το μέλλον του τόπου και της ζωής τους;

Ανώνυμος είπε...

Το γραφείο τύπου του Μπούγα...του πολιτικού με το μηδενικό πολιτικό αποτύπωμα στο Νομό.. αυτού που έχει χάσει όλα τα μεγάλα θέματα στο Νομό...που το μόνο που κάνει είναι έγγραφες ερωτήσεις στην... κυβέρνησή του, ανούσια δελτία τύπου και γραβατωμενες φωτογραφίες με το παγωμένο χαμόγελο του, αυτή...έχει το θράσος να απαντάει και να επιχειρηματολογεί κι όλας...

Ανώνυμος είπε...

Αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης. Ένα τεράστιο εργαλείο βρόμικων πολιτικών παιχνιδιών για το οποίο έχουν ξοδευτεί και ξοδεύονται τεράστια επίσης μαύρα χρήματα προς ΜΜΕ και κόμματα.