Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Η ανατίναξη του Tesla σου είναι μια μορφή διαμαρτυρίας (vid)


Ένας δυσαρεστημένος ιδιοκτήτης Tesla στη Νορβηγία ανατίναξε το Model S όταν έμαθε πόσο κόστιζε η επισκευή του.
Advertisement

Συνήθως, όταν είμαστε δυσαρεστημένοι με το προϊόν και τις υπηρεσίες μιας εταιρείας, παραπονιόμαστε για αυτό στο φόρουμ πελατών ή ζητάμε επιστροφή χρημάτων. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν αγοράζουμε ξανά αυτό το προϊόν. Ωστόσο, ένας άνδρας από τη Φινλανδία που ήταν δυσαρεστημένος με την υπηρεσία της Tesla, εξέφρασε την απογοήτευσή του με έναν... επικό τρόπο.

Ο Τομας Κατάινεν ήταν ιδιοκτήτης ενός Tesla Model S του 2013. Το είχε αγοράσει μεταχειρισμένο και, όπως ισχυρίζεται, πρόλαβε να το οδηγήσει μόλις για 1.500 χιλιόμετρα προτού αρχίσουν να ανάβουν οι προειδοποιητικές λυχνίες και το αυτοκίνητο να σταματήσει να λειτουργεί. Η επόμενη κίνηση ήταν φυσικά να το πάει στο σέρβις της Tesla, όπου του ανακοίνωσαν ότι έπρεπε να αλλαχθεί ολόκληρη η συστοιχία μπαταριών, κάτι που θα είχε κόστος 20.000 ευρώ, αφού η εγγύηση είχε λήξει.

Ο Κατάινεν από τη μία δεν είχε σκοπό να πληρώσει τις 20.000 ευρώ και από την άλλη ήθελε να κάνει γνωστή τη δυσαρέσκειά του. Έτσι, πήρε το ακινητοποιημένο Model S και το μετέφερε σε ένα εγκαταλελειμμένο λατομείο. Εκεί, με τη βοήθεια μιας ομάδας ειδικών, το «φόρτωσε» με 30 κιλά δυναμίτη και... πάτησε το κουμπί. Προτού το κάνει αυτό, όμως, έβαλε στο κάθισμα του οδηγού μια κούκλα που είχε το πρόσωπο του Ίλον Μασκ.

Η «παράσταση» ήταν πολύ καλά σκηνοθετημένη. Υπήρχε συνεργείο ειδικών για τα εκρηκτικά, πολλές κάμερες για να καταγράψουν την έκρηξη από κάθε γωνία, ακόμα και ένα ελικόπτερο, που έφερε το ομοίωμα του Μασκ και το έριξε στη σκηνή. Ήταν μια υπερπαραγωγή και μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: