Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Αύξηση δικαιωμάτων μεταλλειοκτησίας υπέρ των δήμων αιτείται ο Δήμος Δελφών και προωθείται στον αρμόδιο υπουργό από τον βουλευτή Φωκίδας

 



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλουν σας δίνουν ψίχουλα ... Εσείς τους δώσατε το δικαίωμα να ασελγούν όταν και όπου θέλουν ...
Τώρα θέλετε να πληρωθείτε που διαθέσατε την ιερή γη των Δελφών στις ορέξεις των γρυπών;

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ο βιασμός στον οποίο μπορείς και οφείλεις να αντιδράσεις, υπάρχει και η πορνεία στην οποία είναι άθλιο και απαράδεκτο όταν άλλων η ζωή και το μέλλον εκδίδεται-εκποιείται και άλλοι εισπράττουν το αντίτιμο. Όταν δεν οι "άλλοι" εξαναγκάζουν τα θύματα να φτάσουν σε αυτή την κατάντια, τότε οι "άλλοι" χαρακτηρίζονται απο όλους απαράδεκτοι και άθλιοι. Όταν δε στα θύματά τους βρίσκονται και παιδιά, τότε χαρακτηρίζονται απο όλους τόσο απαράδεκτοι και τρισάθλιοι που όποιους πιάσουν και τους βάλουν φυλακή, ακόμα και φυλακισμένοι ισοβίτες δεν ανέχονται να συνυπάρχουν με τέτοια υποκείμενα. Ο νοών νοείτω και ουαί τω ανοήτω.

Ανώνυμος είπε...

Κε Μπούγα αφού μπορείτε και διεκδικείτε τα δικαιώματα των κατοίκων της περιοχής μας έναντι των καρπωτών του Πλούτου της, παρακαλώ φροντίστε να συμφωνήσετε με τις Μεταλλευτικές και το ύψος των αποζημειώσεων γιά τις Περιβαλλοντικές Αποκαταστάσεις(20-30 εκ) που οφείλουν στην Περιοχή, καθώς και τον τρόπο απόδοσής τους . Επίσης συμφωνήστε ότι δικαιούχος της αποζημείωσης και επιβλέπων της αποκατάστασης θα είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΙΔΙΚΟ κονδύλι διαχείρισης του Δήμου.