Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Συγνώμη από τον Πολάκη ζήτησε το protothema.gr


Σε μεγάλη γκάφα έπεσε το protothema.gr, που χρησιμοποίησε λάθος τίτλο σε κάποιες δηλώσεις του Παύλου Πολάκη, με αποτέλεσμα να φαίνεται πως ο πρώην υφυπουργός Υγείας να δηλώνει:  «Κορωνοϊός – Πολάκης: Εύχομαι να συνεχίσει να αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων».
 Αυτός ήταν ο τίτλος του Πρώτου Θέματος, καθώς τα λόγια αυτά αποδόθηκαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο ίδιος είχε πει σε τηλεοπτική του εμφάνιση πως εύχεται να συνεχίσει ο ρυθμός αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας ως έχει, καθώς τα δεδομένα δείχνουν ότι τα μέτρα περιορισμού αποδίδουν.

Το site ζήτησε συγνώμη από τον Παύλο Πολλάκη, μετά από παρέμβαση του δικηγόρου του και ύστερα από 10 λεπτά η ανάρτηση κατέβηκε,  ακολούθησε και η συγνώμη του Πρώτου Θέματος, που παραδέχτηκε το λάθος και έγραψε:
«Εκ παραδρομής, ο τίτλος του άρθρου αποδόθηκε αρχικά ως: «Κορωνοϊός – Πολάκης: Εύχομαι να συνεχίσει να αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων». Ζητούμε συγγνώμη από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παύλο Πολάκη, για την ατυχή, ψευδή και άστοχη ανάρτησή μας. Ουδέποτε ο κ. Πολάκης ανέφερε κάτι τέτοιο και ούτε θα μπορούσε να είχε προβεί σε τέτοια αναφορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: