Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ… Το κοντέινερ, ο βουλευτής, ο διοικητής και τα ευχαριστήρια! (από αναγνώστη)



Πραγματικό το πρόβλημα ή το δημιουργούμε για να το λύσουμε αργότερα;

      Καλά κρατεί η νέα κρίση που δοκιμάζει τη χώρα μας, αλλά καλά κρατούν και οι τοπικές φιλοφρονήσεις για ένα κοντέινερ ή ISO BOX όπως το αποκαλούν, έτσι, πιο μοντέρνα. 

      Άντε πέστε σε ηλικιωμένο πως το νοσοκομείο απέκτησε ISO BOX! 

      Στην ουσία των πραγμάτων τώρα,

   Στις 17 Μαρτίου ο βουλευτής Φωκίδας κος Ιωάννης Μπούγας, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook (ΕΔΩ) ευχαριστεί τις εταιρίες ENERCON και Παπαϊωάννου Group, για την προμήθεια και μεταφορά ενός ISO BOX στο νοσοκομείο της Άμφισσας, στο πλαίσιο των νέων μέτρων προστασίας απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού.


   Στις 24 Μαρτίου στο site fokidanews διαβάζουμε  (ΕΔΩ) ευχαριστήριες ανακοινώσεις από το διοικητή του νοσοκομείου Άμφισσας προς τον βουλευτή τον αντιπεριφερειάρχη κον Γεώργιο Δελμούζο, αλλά και τις παραπάνω εταιρίες!


   Στην εφημερίδα η «Ώρα της Φωκίδας» στο φύλλο της 25ης Μαρτίου, πρωτοσέλιδο, διαβάζουμε έκπληκτοι πως το νοσοκομείο δεν έχει παθολόγο και πολλά άλλα, (επισυνάπτω το πρωτοσέλιδο).
   Και ξαφνικά να δούμε βαρύγδουπες ανακοινώσεις σε λίγες μέρες, για κάλυψη θέσεων ιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού και άλλα διάφορα. 

    Υπάρχει φυσικά και η άλλη εξήγηση, σε έναν ξεχασμένο Νομό μήπως δεν θα μας επισκεφτεί ούτε ο κορωνοϊός. Καλά είχαμε την ησυχία μας. Τώρα βρέθηκε κι αυτός; 

  Ευχαριστήρια μόνο σε γιατρούς και νοσηλευτές. 
  Κύριε βουλευτά, είναι υποχρέωσή σας το συμφέρον της Φωκίδας και κύριε διοικητά του νοσοκομείου είναι δουλειά σας η σωστή λειτουργία του και όχι να τρέχουμε όλοι τη τελευταία στιγμή.

Όταν ανοίξουν οι κλινικές και με το απαραίτητο προσωπικό, θα δούμε ποιους και αν πρέπει να τους ευχαριστήσουμε.

Πάντως εσείς το ISI BOX και τα μάτια σας!

Ε.Κ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δές τε απλά τον Μαυρογιαλούρο. Πολιτικοί ανίκανοι να παράξουν οποιοδήποτε πολιτικό έργο, με μόνο τους ενδιαφέρον να ξαναεκλεγούν, κάνουν ότι μπορούν ώστε να πουλήσουν εκδούλευση σε αμόρφωτους , χαζούς, φτωχούς , απελπισμένους και γενικότερα χαμηλού επιπέδου κάθε κατηγορίας ψηφοφόρους χωρίς αυτοεκτίμηση και αυτοσεβασμό, για αυτά που δικαιούνται. Για το νερό που πίνουν , για τον αέρα που αναπνέουν κλπ. Εδώ στην Φωκίδα είναι πολύ παλιά η ιστορία με συγκεκριμένους ιδιώτες να σπρώχνουν και να φροντίζουν σε κάθε εκλογές να εκλεγεί ο Γκρούεζας και μετά να του δίνουν την εξουσία να εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους και τα συμφέροντά του, με όποιο φτηνό ελεεινό και άθλιο τρόπο μπορεί. Παλιότερα έπρεπε να πάρεις τηλέφωνο τον βουλευτή για να σου βάλουν τηλέφωνο ή να πάρεις ρεύμα. Τώρα για τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου όπως και στον Μαυρογιαλούρο.Μας πουλάνε εκδούλευση με το ότι στο ρημαγμένο από ανίκανους αιρετούς Νοσοκομείο ενός ερημωμένου απο την ανεργία τόπου, αυτοί που ευθύνονται για την ανεργία και ευθύνονται για το ότι εκλέγονται κάθε φορά ανίκανοι σε θέσεις ευθύνης για την λειτουργία του Νοσοκομείου, μας χαρίζουν αυτό που είναι υποχρεωμένη η πολιτεία να μας παρέχει, φτηνό κιόλας, και εμείς πρέπει να πούμε ευχαριστώ στους βιαστές του τόπου μας. Εγώ προσωπικά ευχαριστώ δεν θα πάρω. Θεωρώ ότι τον τόπο τον βιάζουνε και γι΄αυτό θα κρατήσω την αξιοπρέπειά μου,θα εξακολουθήσω να κοιμάμαι όμορφα τα βράδια και όχι με την ψυχή ποντικού και θα τους αντιστέκομαι όπου βρεθώ και όπου σταθώ και όποιος αντέξει. Όποιου του αρέσει αυτό που εγώ αποκαλώ βιασμό, ας πει ευχαριστώ και ας το ευχαριστηθεί. Τί να κάνουμε, υπάρχει και επάγγελμα ανάλογο και είναι από τα αρχαιότερα αν όχι το αρχαιότερο.