Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Με ανάγνωση ποιημάτων του Κωνσταντίνου Μπογδάνου απειλεί η ΕΛΑΣ αν δεν τηρηθούν τα μέτρα απαγόρευσης - Στα Εξάρχεια με σκούρο καφέ παντελόνι αποστέλλεται ο Θανάσης Πλέυρης..

Με ανάγνωση ποιημάτων του Κωνσταντίνου Μπογδάνου απειλεί η ΕΛΑΣ αν δεν τηρηθούν τα μέτρα απαγόρευσης

Την ανάγνωση ποιημάτων του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με ντουντούκες ώστε ο κόσμος να μην βγαίνει από τα σπίτια του μελετά το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Το σχέδιο προβλέπει περιπολίες οχημάτων της ΕΛΑΣ που θα έχουν μαγνητοφωνημένη ολόκληρη την ποιητική συλλογή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, την οποία θα παίζουν μέσω μεγαφώνων σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας ή όπου παρατηρούνται παραβιάσεις των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας.
Παράλληλα, όσοι πολίτες εντοπίζονται να κυκλοφορούν χωρίς έγγραφα θα τους επιβάλλεται επιτόπου ποινή να ακούσουν ποίημα του βουλευτή από ειδικά εξοπλισμένο αστυνομικό με ωτοασπίδες.
Πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη χαρακτηρίζουν πάντως το σχέδιο ως ‘ύστατο αποτρεπτικό μέτρο’ το οποίο ελπίζουν να μην χρειαστεί να τεθεί σε εφαρμογή, καθώς πολλά σπίτια δεν διαθέτουν ηχομόνωση και οι παρενέργειες από το άκουσμα ποιημάτων του βουλευτή δεν έχουν ακόμα ερευνηθεί πλήρως.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την δημόσια ανάγνωση ποιημάτων του βουλευτή έχει καταδικάσει στο παρελθόν η Διεθνής Αμνηστία, χαρακτηρίζοντας την ‘απάνθρωπη’ και ‘κατάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων του ανθρώπου’.

Στα Εξάρχεια για επιτήρηση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας αποστέλλεται ο Θάνος Πλεύρης

Ο Θάνος Πλεύρης στα Εξάρχεια
Ο Θάνος Πλεύρης στα Εξάρχεια
Εν τω μεταξύ, την αποστολή του Θάνου Πλεύρη στα Εξάρχεια ώστε να ελεγχθεί η τήρηση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας αποφάσισε η ηγεσία του υπουργείου, μετά την θαρραλέα διείσδυση του στο άβατο των Εξαρχείων στις 5 το πρωί, λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Ο βουλευτής, στον οποίο ήδη έχει χορηγηθεί σκούρο καφέ παντελόνι καθώς και πάνες ακράτειας στρατιωτικού τύπου, αναμένεται να αναλάβει το ρόλο του τις επόμενες μέρες, ο οποίος περιλαμβάνει πεντάλεπτες καθημερινές επισκέψεις στην κεντρική πλατεία των Εξαρχείων τα χαράματα, απ’όπου θα λέει ψιθυριστά στους κατοίκους να μένουν σπίτι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με το αναδημοσιεύετε αυτά δίνετε αξία σε ..σκουπίδια