Ψηφίστε τώρα για την σωτηρία του Δελφικού Τοπίου

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

Η επίσημη θέση του Λιμενικού Ταμείου Ν.Φωκίδας για την προσέγγιση πλοίων που ξεφορτώνουν ανεμογεννήτριες στο μώλο της Ιτέας9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στο Λιμενικό Ταμείο για την ενημέρωσή αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το πάθος περί ψέματος.

Ερώτημα σημαντικό: Αν θέλανε να έρθουν και τον Ιούνιο έχετε δικαίωμα ως Λιμενικό Ταμείο να πείτε όχι;

Εάν δεν έχετε κανένα δικαίωμα να πείτε όχι, άρα και καμία ευθύνη, δεν έχετε κανένα λόγο να νιώθεται υπόχρεοι να απολογηθείτε αποκαλώντας μάλιστα ψευδές να κάνει κάποιος λογικές υποθέσεις σαν αποτέλεσμα επαναλαμβανόμενων πραγματικών γεγονότων για τα οποία κανείς αρμόδιος εδώ και πολλά χρόνια, περιλαμβανομένου του Λιμενικού Ταμείου επί προηγούμενων συμβουλίων, δεν έχει δείξει να έχει την παραμικρή ευαισθησία να ενημερώσει ενώ είναι γνωστό ότι μεγάλη μερίδα κατοίκων της Ιτέας έχουν σοβαρές διαφωνίες. Σας είναι γνωστό υποθέτω το πώς έχει χειριστεί το Λιμενικό Ταμείο στο παρελθόν το θέμα παρουσίας σαπιοκάραβων και φορτηγών στο λιμάνι της Ιτέας ακόμα και εορταστικά τριήμερα και στην καρδιά της τουριστικής περιόδου ακόμη και τις ημέρες που έρχονταν τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια. Για να μην πούμε για τις απίστευτες αμαρτίες του Λιμενικού Ταμείου πριν από το δικό σας συμβούλιο. Απλά σκεφτείτε μήπως κακώς θίγεστε για αμαρτίες άλλων γιατί μπορεί να σας θεωρήσει ο κόσμος συνυπεύθυνους εξ εθελοντισμού.

Εάν τώρα ως Λιμενικό Ταμείο έχετε το δικαίωμα να πείτε όχι στο να έρθει ένα τέτοιο καράβι όποια μέρα θέλει εάν δεν ενοχλεί άλλο καράβι αλλά επειδή π.χ. είναι Ιούλιος και θα έχουν έρθει κάποιοι τουρίστες στην περιοχή, τότε το πράγμα αλλάζει πάρα πολύ. Είναι πολύ μεγάλη η ζημιά που έχει προκαλέσει το Λιμενικό Ταμείο επί σειρά δεκαετιών πριν την δική σας θητεία αλλά και πολλοί που έχουν κάνει εγκλήματα εις βάρος του τόπου και έχουν βρει σαν δικαιολογία ότι για όλα φταίει το Λιμενικό Ταμείο. Μιας και μας κάνατε την τιμή με την πρώτη ενημέρωση, θερμή παράκληση δώστε και αυτή την γνώση στην δημοσιότητα με ένα επίσημο τρόπο που να μην αφήνει αμφιβολίες. Να ξεδιαλύνουν στο δημόσιο διάλογο και ποιος φταίει για όσα έχουν συμβεί.
Ευχαριστώ πολύ.

Ανώνυμος είπε...

η λιμενική είναι καλή εδώ εργάζονται σκληρά τους βλέπετε . αξίζουν σεβασμό

Ανώνυμος είπε...

https://www.zougla.gr/money/agores/article/paiat-apo-ti-fokida-poli-simantiki-imera-gia-tis-elinoamerikanikes-energiakes-sxesis

Ανώνυμος είπε...

Μία ερώτηση μόνο, γιατί δεν άραξε στην Αντίκυρα και ήρθε στην Ιτέα? Ποιούς βολεύει?

Ανώνυμος είπε...

απλη ενημερωση που σε λιγες γραμμες τα λεει ολα
ετσι για να μπουν στο καβουκι τους γκρινιαρηδες υποψηφιοι και φαντασιοπληκτοι της οχλησης για το καλοκαιρι

Ανώνυμος είπε...

To Λιμεναρχείο Είναι η τελευταία δύναμη που έχει η Ιτέα. Είναι καλοί άνθρωποι. Παρακαλώ μην τους κατηγορείτε.

Ανώνυμος είπε...

Respect to the Port Police!! Mages.

Ανώνυμος είπε...

8:00 Στην Αντίκυρα δεν έχει διέξοδο προς τον κεντρικό δρόμο διστομου-δεσφινας για τόσο μεγάλες νταλίκες.

Ανώνυμος είπε...

χαζα χαζα κατι μαθαίνουμε. κάτι είναι και αυτο απο το τιποτα μεχρι χθες οπου εκαναν οτι ηθελαν και κανενας, κανενας μα κανενας δεν μιλαγε. να ήταν τοσο τελειοι οι προηγούμενοι;