Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

"Η Ιτέα αλλάΖΕΙ" - Ευχαριστήριο






Ιτέα, 29/5/2019

-Ευχαριστήριο-
«Η Ιτέα αλλάΖΕΙ»

Τελικά αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το κάνεις…
«Η Ιτέα αλλάΖΕΙ» για εμάς από δω και πέρα.
Ευελπιστούμε αυτή η θετική μας στάση να γίνει κοινό βίωμα με την έναρξη της θητείας του νέου Τοπικού Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Ιτέας. Στόχος μας μέσα από την προσπάθεια, την θέληση και τα όνειρα που έχουμε για την Ιτέα, να καταφέρουμε να κάνουμε ομορφότερη την εικόνα και την καθημερινότητα της πόλης μας σε όλα τα επίπεδα.
Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στην προσπάθειά μας. Είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε έναν όμορφο αγώνα ως ομάδα υπερασπιζόμενοι το καλύτερο για την πόλη μας και ήταν σημαντική σε όλη την προεκλογική πορεία η στήριξη που νοιώσαμε από τους συμπολίτες μας και ακόμα πιο πολύ για τη συνέχειά μας τώρα.
Τον τελευταίο καιρό απολαύσαμε, και συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε, συζητήσεις με τον κόσμο που μας εμπλουτίζουν με κάθε τρόπο είτε μέσω της συναντίληψης των ιδεών που πρεσβεύουμε είτε ακόμα και μέσω διαφωνιών και διαφορετικών απόψεων που φωτίζουν ακόμα περισσότερες  πλευρές των θεμάτων που μας απασχολούν και πηγαίνουν πιο πέρα την σκέψη μας, μας εμπνέουν και μας ωθούν σε περισσότερη ακόμα προσπάθεια. Δηλώνουμε ευγνώμονες γι’ αυτή την ευκαιρία και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι να δρούμε συλλογικά, κοντά και μαζί με τους συμπολίτες μας γιατί έχουμε ένα κοινό όραμα και θέλουμε να γίνουν μαζί μας κοινωνοί των αλλαγών στην περιοχή μας.
Είναι πολύ σημαντικό που πλέον η Κοινότητα, πυρήνας της ελληνικής κοινωνίας, εξελίσσεται αποκτώντας καινούριες αρμοδιότητες και ρόλο. Με όλες μας τις δυνάμεις θα δράσουμε ως προς την ενίσχυση του νέου αυτού ρόλου του Τοπικού Συμβουλίου διεκδικώντας όλα όσα μας αναλογούν.
Βρισκόμαστε σε έναν τόπο ευλογημένο και μοναδικό, με εκπληκτικό τοπίο και φυσικό περιβάλλον. Έναν τόπο με ανεξάντλητες δυνατότητες, μια πόλη που μπορεί και πρέπει να γίνει σταθμός στη Κεντρική και όχι μόνον, Ελλάδα. Πιστεύουμε στη διασύνδεση, στη διαπροσωπική επαφή και στο διάλογο και θα επιδιώξουμε να αξιοποιήσουμε κάθε οδό συνεργασίας με όποιον μπορεί να βοηθήσει ως προς την υλοποίηση των στόχων και του οράματός μας δημιουργώντας τους κατάλληλους κόμβους επικοινωνίας στο πλαίσιο του δήμου μας.
Τα εμπόδια υπάρχουν μόνο όταν παίρνεις τα μάτια από τον στόχο, γι’ αυτό και με αισιόδοξο τρόπο σκέψης και έχοντας το βλέμμα μας μόνο σε όσα θέλουμε να πετύχουμε, λέμε «Η Ιτέα αλλάΖΕΙ» και αυτό θα το καταφέρουμε μαζί με όλους εσάς, όλοι μαζί, συλλογικά.
Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξή σας, θα επανέλθουμε πέρα από τα λόγια με πράξεις πλέον!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για να δούμε τι εννοείτε αλλαγή στην Ιτέα...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά,πολλά λόγια.....ένα ευχαριστούμε ήταν αρκετό!
Καλή δύναμη και καλή τύχη!