Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Ψαροταβέρνα στην Ιτέα «ανάγκασε» θαλαμηγό για μία επιπλέον διανυκτέρευση….!




Το ρητό «ρωτώντας πας στην πόλη» λογικά θα γνώριζαν οι τουρίστες, που είχαν αγκυροβολήσει με την πανάκριβη θαλαμηγό τους για λίγες ημέρες στην μαρίνα της Ιτέας, καθώς τους πρότειναν να φάνε σε γνωστή παραλιακή ψαροταβέρνα.
Ο ενθουσιασμός τους ήταν τέτοιος από τα φρέσκα ψάρια και τις πλούσιες γεύσεις, σε συνάρτηση με το χαμηλό κόστος, που «αναγκάστηκαν» να ακυρώσουν την προγραμματισμένη τους αναχώρηση ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία για να γευτούν άλλη μία ημέρα τους θαλασσινούς μεζέδες…
Η ταβέρνα που αναφερόμαστε είναι φυσικά  «τα Δίκτυα» του Δημήτρη Τζάρτζαλου  η οποία είναι και ο νούμερο ένα προορισμός στο βιβλίο επισκεπτών σε μεγάλο κρουαζιερόπλοιο που δένει μερικές φορές τον χρόνο στο λιμάνι μας!
Να υπενθυμίσουμε πως  το κατάστημα είναι «άκαπνο» τηρώντας αυστηρά την νομοθεσία απαγόρευσης καπνίσματος σε εσωτερικούς χώρους.
Αυτό αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση του τουριστικού μας προϊόντος, ούτε τα πληρωμένα άρθρα, ούτε οι τουριστικές εκπομπές χαμηλής τηλεθέασης αλλά
η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου….
Μύρκας



fokidanews.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε και το χώρο του πρώην "Μουράγιο". Χρειάζεται επιπλέον χώρο για ψάρι στην παραλία.

Ανώνυμος είπε...

I found this tavern in trip advisor and I may say that the food was perfect and the prices reasonable

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο μαγαζί. Πέρα από αυτό το γεγονός με το κότερο δίνει καθημερινά εξετάσεις και περνάει άριστα και από τους ντόπιους πελάτες και από όσους ξένους το έχουν επισκεφτεί και έχει τύχει να συζητήσω μαζί τους. Επειδή η δουλειά μου είναι τέτοια που συνεργάζομαι με άτομα που έρχονται από άλλους νόμους τους το προτείνω και με βγάζουν ασπροπροσωπο . Συνεχίστε έτσι και ας γίνετε παράδειγμα και για άλλους επαγγελματίες στην Ιτέα και όχι μόνο...

Ψαρόφιλος είπε...

Για ρωτήστε και τον Δημήτρη τι ακούει κατά καιρός για το κάπνισμα. Τον κράζουν μερικοί επειδή συμφωνεί με το νόμο. Σε εστιατόριο σώνει και ντε να καπνίσουν πάνω από το φαγητό τους μερικοί.

Αυτός και η καφετέρια του Αρχοντικού παραμένουν τα άκαπνα μαγαζιά της Ιτέας;

Γειά σου Μήτσε μου. Που μωρέ αλλού υπάρχει μαγαζί με δικιά του ψαρόβαρκα;

Ειρήνη Ρ. είπε...

Υπέροχο φαγητό, πολύ καλό service. Το καίκι τους φέρνει φρεσκότατα ψάρια που τα απολαμβάνεις βλέποντας την θάλασσα. Αυτό που τιμά ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη είναι ότι παρόλη την δουλειά δεν χάνει στιγμή την ευγένεια, το χιούμορ και την κουβεντούλα με τον πελάτη και -πάντα- την καλή εξυπηρέτηση. Φεύγοντας μου χάρισε ένα μπουκαλάκι τσίπουρο, ακούγοντάς μου να λέω πόσο θα μου λείψει το μέρος εκεί. Θα το κρατήσω, του είπα, μέχρι να ξαναέρθουμε να τα πιούμε εκεί! Καλές δουλειές να έχουν! :-)