Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΤΑΓΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.




Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

στην εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου 2019 ο νέος, ανεξάρτητος και αδέσμευτος συνδυασμός μας κατέγραψε ένα μεγάλο αποτέλεσμα, που της δίνει προβάδισμα για το δεύτερο γύρο των Δημοτικών εκλογών.
Η προεκλογική περίοδος κύλησε σε εξαιρετικό κλίμα, στο οποίο συνέβαλαν όλοι οι συνδυασμοί και ο Πολιτικός πολιτισμός ευχόμαστε να συνεχιστεί και την ερχόμενη Κυριακή.
Συγχαρητήρια σε όλους του υποψηφίους για τον αγώνα τους.
Συγχαρητήρια σε όλα τα Τοπικά Συμβούλια και τους Προέδρους για την εκλογή τους.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν και καλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου μας, ανεξαρτήτως της επιλογής τους τον πρώτο γύρο των Δημοτικών εκλογών, να συμμετέχουν και να μας στηρίξουν με γνώμονα τις συναινέσεις και τη συνεργατικότητα με την οποία σκοπεύουμε να πορευτούμε.

Άμφισσα 27.5.2019

Παναγιώτης Ταγκαλής
Υποψήφιος Δήμαρχος Δ.Δελφών

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανεξάρτητος ????

υ.γ. είπαμε να ταΐζουμε τον κόσμο σανό αλλά όχι κι έτσι .

Ανώνυμος είπε...

Αφηστε τα προβατα να κοιμουνται. Ο λαος της Φωκίδας ψήφισε με τις ευλογίες της εκκλησίας και του μεγάλου άρχοντα που τα επισκίασε όλα. Κρίμα γιατί στο ψηφοδέλτιο σας υπήρχαν και ορισμένα ικανά και αξία άτομα που τους έφαγε το μαύρο σκοτάδι. Κατακαημενα Σαλωνα... Αλλά και σεις ιτιωτες δεν πήγατε πίσω..

Ανώνυμος είπε...

Ναι πολύ ανεξάρτητος.αν δεις ειδικά ποιοι βγήκαν στην αμφισσα με πόσους λίγους μεταξύ τους και με πόσους διαφορα με τους άλλους δεν φαίνετε καθόλου πωςυπηρχε γραμμή. Καημένε Γιώργο, Μιχαλεα και Τριανταφύλλου τι παιχνίδια παίχτηκαν πίσω από την πλάτη σας... κάνατε καλή δουλειά για τους άλλους όμως...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ξαναπές το συνέχεια τα ίδια ρεμάλια βγαίνουν εδώ στον τόπο. Κανονικά πρέπει να βγουν νέα παιδιά για να σκεφτούν και το κόστος της ανεργίας το ποσοστό που η νέοι σήμερον ημέρα ταξιδεύουν στης μεγαλούπολης