Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Μήνυμα της κας Γεωργίας Μαντά υποψήφιας Δημ. Συμβούλου με την συνδυασμό του Αθ. Παναγιωτόπουλου


  Î— εικόνα ίσως περιέχει: την Γεωργία Μαντά, χαμογελάει, υπαίθριες δραστηριότητες και κοντινό πλάνο


Φίλες και φίλοι, πολίτες του Δήμου Δελφών,

 Στην τιμητική θέση της Προέδρου της Κίρρας για εννέα συνεχή έτη  με θέσατε εσείς, με την προτίμηση  σας.  Για το ρόλο μου αυτό εργάσθηκα ακούραστα με ζήλο και πάθος. Στάθηκα δίπλα σε όλους σας και στον καθένα χωριστά για να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τη γειτονιά σας, τον τόπο μας, την Κίρρα.
Θεωρώ ότι μπορώ να αξιοποιήσω την αποκτηθείσα έως σήμερα εμπειρία μου, τις επιστημονικές καθώς και τις υπηρεσιακές μου γνώσεις προς όφελος όχι μόνο των πολιτών της Κίρρας αλλά όλων των πολιτών του Δήμου Δελφών.
Έτσι λοιπόν συντάσσομαι  με την  αξιόλογη ομάδα του Θανάση Παναγιωτόπουλου και ζητώ την στήριξή σας , για να πάμε τον τόπο μας μπροστά, με ευσυνειδησία, με ανιδιοτέλεια, με γνώσεις και εμπειρία, με σεβασμό στον πολίτη και στις αξίες.
 Επειδή όλοι οι πολίτες  είμαστε υπεύθυνοι των επιλογών μας ας επιλέξουμε τους πιο άξιους!

   ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ:  Ονομάζομαι Γεωργία Μαντά του Αλεξάνδρου και της Κωνσταντίνας. Γεννήθηκα στην Άμφισσα, έζησα αρχικά στον Ελαιώνα και εν συνεχεία έως σήμερα στην Κίρρα. Στα σχολικά μου χρόνια μαθήτευσα στα σχολεία της Κίρρας , της Ιτέας και της Άμφισσας. Είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας – Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Από το 1992 ασχολήθηκα με το ελεύθερο επάγγελμα ως οικονομολόγος , διδάσκοντας παράλληλα σε τοπικά φροντιστήρια. Το 1994 προσλήφθηκα με σύμβαση ορισμένου χρόνου στην Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Γαλαξιδίου , του Υπ. Τουρισμού.  Το 1998 ,κατόπιν γραπτού διαγωνισμού ,προσλήφθηκα από το Υπουργείου Οικονομικών . Υπηρέτησα ως το 2000 στην Κτηματική Υπηρεσία και μετά από 10τη απόσπαση στην Δ.Ο.Υ. Άμφισσας επανήλθα στην Κτηματική Υπηρεσία στην οποία προΐσταμαι την τελευταία τριετία. Είμαι παντρεμένη με τον Παντελή Παν. Πετρουλιό  και έχω δυο παιδιά.
Πολιτικές, αυτοδιοικητικές και Συνδικαλιστικές δραστηριότητες
- Υποψήφια ως Νομαρχιακή Σύμβουλος στις Νομαρχιακές εκλογές του 2006
- Υποψήφια στις εκλογές 2008, εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Νομών Φωκίδας , Φθιώτιδας, Ευρυτανίας
- Υποψήφια στις Βουλευτικές εκλογές του 2015
- Υποψήφια και Εκλεγμένη Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κίρρας, θητεία 2010 ως 2014
- Επανεκλογή ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κίρρας το 2014, διανύοντας την δεύτερη συνεχόμενη θητεία μου.
Θεσμικές δραστηριότητες :
- Πρόεδρος του κληροδοτήματος Δημητρίου Πλατή με έδρα την Κίρρα από το 2011
- Μέλος της Επιτροπής διαχειρίσεως του κληροδοτήματος “Μακεδών” από το 2011.- -Προεδρεύω επίσης θεσμικά λόγω της θέσεώς μου ως προϊσταμένη της Κτηματικής Υπηρεσίας, σε πολλές Επιτροπές στο Νομό Φωκίδας (για στεγάσεις δημοσίων Υπηρεσιών, για αμμοληψίες, για απαλλοτριώσεις , για εκποίηση και εκμίσθωση δημοσίων ακινήτων , για καθορισμό ορίων αιγιαλών, για έργα στον αιγιαλό  κλπ)
Πολιτιστικές δραστηριότητες :   Πέραν των πολιτιστικών εκδηλώσεων τις οποίες προγραμμάτισα και οργάνωσα με το Τοπικό Συμβούλιο  και  την ιδιότητα της Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κίρρας, πρωτοστάτησα ως φυσικό πρόσωπο στην ίδρυση-σύσταση και λειτουργία του νέου Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Κίρρα”, στο Δ. Σ. του οποίου εξακολουθώ να συμμετέχω ως μέλος.

 Μάιος 2019
Με εκτίμηση
Γεωργία Μαντά
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δελφών
με το Συνδυασμό «Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών»


Δεν υπάρχουν σχόλια: