Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Ανακοίνωση από το Λ.Τ. Ν. Φωκίδας ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Ν ΦΩΚΙΔΟΣ κ Ο.Φ.Σ.Ε (όμιλος φουσκωτών σκαφών Ελλάδος). - Διήμερη εξόρμηση 150 φουσκωτών στις θάλασσες της Φωκίδας.

Αποτέλεσμα εικόνας για foyskvta
Ανακοίνωση από το Λ.Τ. Ν. Φωκίδας

ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Ν ΦΩΚΙΔΟΣ κ Ο.Φ.Σ.Ε (όμιλος φουσκωτών σκαφών Ελλάδος).
Στο πλαίσιο των επαφών του Λιμενικού ταμείου με ομίλους που αναφέρονται σε θαλάσσιες δραστηριότητες, βρεθήκαμε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ιτέα με αντιπροσωπία του Δ.Σ του ΟΦΣΕ.
Συζητήσαμε για συνεργασία αλληλοενημέρωση και προβολή των δραστηριοτήτων που θα ακολουθήσουν.
Σε πρώτη φάση περιμένουμε διήμερη εξόρμηση στην πόλη και στην περιοχή εντός Νοεμβρίου πάνω από 150 μελών του ομίλου. Με βάση την Ιτέα θα εκδράμουν – μια και τα φουσκωτά πηγαίνουν πάντα με 4χ4 σε κοντινές χωμάτινες διαδρομές, των οποίων μια πρώτη εμπειρία είχε ο ΟΦΣΕ με την Σαββατιάτικη ανάβαση στην Γκιώνα μέσα από το Τερράνο του Χ.Β.
Η δεύτερη προγραμματισμένη εξόρμηση θα γίνει την Άνοιξη με κατάπλου σκαφών στην Μαρίνα Ιτέας και πολλά ακόμη δρώμενα…
Αναμένουμε και εργαζόμαστε για την επιτυχία τους.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται ο Νίκος Θαλάσσης, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και γραφείο

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να μη χρειασθούν αστυνομικοί για την διευθέτηση των σκαφών , καθότι ι η μήνυση επικρέμαται ..

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ , ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ "ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΗΣ" ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ (;)

Ανώνυμος είπε...

Οι αστυνομικοί ζητούν υπερωρίες και προβαίνουν σε μηνυτήριες αναφορές ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ! , την στιγμή που απολαμβάνουν απόλυτης προστασίας μισθού , ανέλιξης και σύνταξης με λίγα χρόνια υπηρεσίας.

Άλλοι εργάζονται χρόνια με υπερεργασία στις δουλειές μας με ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ .

Άλλοι έχουμε επιχειρήσεις και χρωστάμε σε βαθμό να πεταγόμαστε στον ύπνο μας..

Πολλοί κάνουμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ και ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ υπερωρίες , αλλά δεν μας στηρίζει κανείς , καθότι η διαμαρτυρία σημαίνει και οικειοθελή απασχόληση.

Δεν λέω ...το δίκαιο είναι δίκαιο αλλά ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΝΔΟΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΝΙΚΗΣ ΣΑΡΩΤΙΚΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΚΡΙΣΗΣ , που ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ! επικρατεί ο μετριοπαθής κοινός νους , αυτός που θυμάται την παροιμία της γιαγιάς ..."Η ΚΟΤΑ ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟ..."