Ψηφίστε τώρα για την σωτηρία του Δελφικού Τοπίου

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018

Σκύλος παριστάνει το αδέσποτο έξω από φαστφουντάδικο για να τρώει τζάμπα burgers


If you see my dog @ the McDonald’s on shields, quit feeding her fat ass bc she don’t know how to act & be leaving the house all the time to go walking to McDonald’s at night. She’s not even a stray dog. She’s just a gold diggin ass bitch that be acting like she’s a stray so people will feel bad for her & feed her burgers


Μια σκυλίτσα από την Οκλαχόμα έφαγε για πρώτη φορά burger στη ζωή της. Από τότε, «το σκάει» τα βράδια από το σπίτι της και παριστάνει το αδέσποτο έξω από το κοντινότερο κατάστημα McDonald’s , για να φάει-και μάλιστα τζάμπα-μερικές μερίδες ακόμα. Η ιδιοκτήτριά της έφτασε στο σημείο να την αναρτήσει στο Facebook και να γράψει απελπισμένη ότι «Μην τη ταίζετε άλλο. Δεν είναι αδέσποτη». Τόσο πολύ εθίστηκε η μικρή.
Η ιδιοκτήτρια της Μπέτσι Ρέγες έγραψε στο Facebook: Αν δείτε τη σκυλίτσα μου στα McDonald’s σταματήστε να ταΐζετε τον χοντρό πισινό της, γιατί δεν ξέρει να συμπεριφέρεται και πηγαίνει συνέχεια στο μαγαζί και στήνετε με τις ώρες εκεί τα βράδια. Δεν είναι αδέσποτη. Απλά συμπεριφέρεται σαν αδέσποτη για να την ταΐζετε με τα burgers σας.
 Η Ρέγες μάλιστα απαθανάτισε τη σκηνή όπου κατευθύνεται με το αυτοκίνητό της για να την παραλάβει. Και βλέπουμε τη θλίψη του σκύλου στο πρόσωπό του. Φυσικά, όλη η ιστορία έγινε viral και οι χρήστες ζητωκραύγασαν την πρωτοβουλία αλλά και τη σπιρτάδα της μικρής σκυλίτσας.
Όλοι ψηφίζουν πάντως ότι θα το ξανακάνει, γιατί φαίνεται ότι έχει ήδη εθιστεί στη νοστιμιά των burgers. Και μάλλον δεν θα εγκαταλείψει γρήγορα το... βραδινό της χόμπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: