Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΦΩΚΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ Ι. ΦΑΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και παπούτσια

"ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Α.Σ. ΦΩΚΙΚΟΣ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

(Άμφισσα,25 Οκτωβρίου 2018)



Ο Σύλλογος μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συγγενείς του αποθανόντος φίλου – συμπαίκτη – αδελφού ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ Ι. ΦΑΡΟΠΟΥΛΟΥ.
Έφυγε «όρθιος» τις πρωινές ώρες νικημένος από τον καρκίνο, που τον πάλεψε με υποδειγματική αξιοπρέπεια και απίστευτη δύναμη επί 8 χρόνια.
Ο εκλιπών συμμετείχε , ενεργά και πρωταγωνιστικά , σε όλες τις εκφράσεις και εκφάνσεις της Άμφισσας και της Φωκίδας γενικότερα.
Άριστος οικογενειάρχης, πετυχημένος και αναγνωρισμένος επαγγελματίας, Πρόεδρος των Επαγγελματιών της Άμφισσας και Αντ/δρος του Επιμελητηρίου Φωκίδας επί σειρά ετών.
Στη «μεγάλη του αγάπη» ,το ποδόσφαιρο, υπήρξε ποδοσφαιριστής στα «πέτρινα» χρόνια του «ΦΩΚΙΚΟΥ», δυναμικός και ανυπότακτος υπερασπιστής του, Μέλος και Γενικός Αρχηγός των περισσότερων Συμβουλίων του, Ιδρυτικό Μέλος- Πρόεδρος και «Επίτιμος Πρόεδρος» των Παλαιμάχων του.

Καλό ταξίδι φίλε Πολυχρόνη! 
Θα σε θυμόμαστε για πάντα, για αυτά που μας προσέφερες, για το δυναμισμό σου, για το ήθος σου, για το χαρακτήρα σου . 
Ιδιαίτερα θα σε μνημονεύουμε, όσοι μεγαλώσαμε– παίξαμε και συναναστραφήκαμε μαζί σου ,τόσο στην γειτονιά «των Ελλήνων προσφύγων από τη Μικρά Ασία», όσο και στη μεγάλη και όμορφη οικογένεια του ιστορικού ΦΩΚΙΚΟΥ.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα ,της αγαπημένης σου Άμφισσας , που θα σε σκεπάσει. 

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΓΙΑΝΝΟΣΠΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: