Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Η Λευκή Νύχτα στην Άμφισσα μέσα από φωτογραφίες ! Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον Σύλλογο Εμπορικών Καταστημάτων






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Σάββατο 22/9/2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας η 4η" ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ". Οι καταναλωτές πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης και τα καταστήματα μας .
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εμπορικών Καταστημάτων Άμφισσας (Σ.Ε.Κ.Α.) ευχαριστεί όλους όσοι συνέλαβαν στην επιτυχία της βραδιάς.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, τον Δήμο Δελφών για την αμέριστη βοήθεια του, που συνετέλεσε στην επιτυχή έκβαση της, καθώς και το Επιμελητήριο Φωκίδας που από την πρώτη διοργάνωση βρίσκεται πάντα δίπλα μας.
Τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας στους συλλόγους που πήραν μέρος στην "4η Λευκή Νύχτα":
1) Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού
2) Σώμα Ελλήνων Προσκόπων
3) Ένωση σκακιστών Άμφισσας
4) Ποδηλατικό Σύλλογο "Ζευς"
5) Α.Σ. Δωρίδος
6) Σύλλογος Ελευθέρων & Αυτόνομων Δυτών Ν.Φωκίδας " Κρισσαίος"
7) Όμιλος Αντισφαίρισης Φωκίδας

Επίσης ένα θερμό ευχαριστώ στο Μουσικό Σχολείο Άμφισσας που μας συνεπήραν με τις μελωδίες τους και έκαναν την βραδιά μας πιο κεφάτη, την εταιρεία "Κτελ Ν.Φωκίδας Α.Ε." και το Τουριστικό Γραφείο του κου Ευθ. Καλπούζου.
Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε τους επαγγελματίες συναδέλφους μας για την διοργάνωση συναυλιών και happenings που εμπλούτισαν την βραδιά.
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ με την απεριόριστη εκτίμηση μας στον κ. Πάνο Μπαλτά για την πολύτιμη προσφορά του σε όλη την διαφημιστική προβολή της βραδιάς.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καταναλωτές που στήριξαν την όλη προσπάθεια μας και συνετέλεσαν με την παρουσία τους στην μοναδική και κεφάτη βραδιά.
Με σεβασμό στον επισκέπτη και καταναλωτή ο Σύλλογος Εμπορικών Καταστημάτων Άμφισσας (Σ.Ε.Κ.Α.) θα συνεχίσει με ανάλογες δράσεις και να στηρίζει την τοπική αγορά και την πόλη μας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εμπορικών Καταστημάτων Άμφισσας









































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: