Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Συνάντηση των Συντονιστών Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της Χώρας με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.




Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018,  ο Συντονιστής  της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας, Νικόλαος Ντίτορας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στα γραφεία της Ν.Δ. στην Αθήνα. Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν όλοι οι Συντονιστές των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της Χώρας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, έγινε εκτενής παρουσίαση από τους Συντονιστές του ρόλου των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων στη Δημόσια Διοίκηση. 
Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε διατελέσει Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, και γνωρίζει το θεσμό των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, αναγνώρισε το μεγάλο και σοβαρό αντικείμενο των αρμοδιοτήτων τους, καθώς ασκούν σημαντικό ρόλο σε κρατικές υποθέσεις όπως περιβάλλοντος και μετανάστευσης.
Η εποικοδομητική αυτή συνάντηση, ολοκληρώθηκε με τον σχεδιασμό μελλοντικής επαφής, όπου θα συζητηθούν περαιτέρω προτάσεις των Συντονιστών, σε ότι αφορά στις αρμοδιότητες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: