Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε η Πανηγυρική εκκίνηση στην Ιτέα! (ΦΩΤΟ)




kehagias
Η Κεντρική Προβλήτα της Ιτέας «φόρεσε τα καλά της» και υποδέχθηκε τα 32 πληρώματα που συμμετέχουν στο MyKteo 6ο Φθινοπωρινό Ράλλυ



το βράδυ του Σαββάτου σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Κόσμος κάθε ηλικίας αλλά και τοπικοί άρχοντες έδωσαν το παρών στην όμορφη αυτή τελετή που σηματοδότησε την έναρξη του προτελευταίου γύρου του Πανελληνίου πρωταθλήματος ράλλυ Χώματος.
badounas
Οι οδηγοί, στις δηλώσεις τους πριν την εκκίνηση, στάθηκαν στην πολύ καλή επιλογή των ειδικών διαδρομών και στον έντονο συναγωνισμό σε όλες τις κατηγορίες, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στο δύσκολο κομμάτι της ειδικής Βωξίτες.
Το μενού της Κυριακής περιλαμβάνει 3 περάσματα από τις δύο ειδικές διαδρομές, τους Βωξίτες και τις Καρούτες, με τα πληρώματα να τερματίζουν στην Κεντρική Προβλήτα της Ιτέας στις 15.28. Ο δρόμος κλείνει 90 λεπτά πριν τη διέλευση του πρώτου αυτοκινήτου.
Serderidis
Ας δούμε τις δηλώσεις των οδηγών πριν ριχτούν στη μάχη με το χρόνο.
Ι. Μπαντούνας: Μας αρέσουν και οι δύο ειδικές διαδρομές. Μπορεί οι Βωξίτες να είναι σκληροί στο τελείωμα, ωστόσο εμείς δεν έχουμε πρόβλημα. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι οι αντίπαλοί μας συμμετέχουν με πιο σύγχρονα αυτοκίνητα, ωστόσο θα παλέψουμε για τη νίκη!
Γ. Κεχαγιάς: Είναι η πρώτη μας συμμετοχή με το Ford Fiesta R5. Δεν κάναμε πολλά χιλιόμετρα δοκιμών, οπότε σίγουρα θα χρειαστούμε χρόνο ώστε να εξοικειωθούμε με το νέο μας απόκτημα.
Ι. Σερδερίδης: Κάθε φορά που έρχομαι στην Ελλάδα για κάποιον αγώνα, είμαι πολύ χαρούμενος. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή, καθώς όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι πολύ φιλικοί μαζί μας. Θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα την Κυριακή και να κινηθούμε γρήγορα στις δύο αυτές ακροπολικές ειδικές διαδρομές.
El Nak jr: Δεν μας αρέσει το δεύτερο κομμάτι στους Βωξίτες. Είναι αρκετά δύσκολο και πιστεύω πως εμείς τα δικίνητα θα τα βρούμε σκούρα κυρίως στο τρίτο σκέλος.
el nak jr
Ενημερωθείτε για όλα τα νέα σχετικά με το MyKteo 6ο Φθινοπωρινό Ράλλυ, μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα: https://agonistiko.gr/home/activity/36-fthinoporino-rally-2018



























2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε ξεφτιλες

φωτο αναγνωστάκου????

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=X2qKeIbhLbc