Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΜΦΙΣΣΑ : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "4η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ"



Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ


Ένα τεράστιο «Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω» για την μοναδική, μαγική και κεφάτη
«4η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ»!!!
Ο Δήμος Δελφών και το Επιμελητήριο Φωκίδας μετά την μεγάλη επιτυχία της 4ης «Λευκής Νύχτας» στην πόλη της Άμφισσας, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας σε όλους, όσοι στήριξαν για μία ακόμη χρονιά την διοργάνωση.
Καταρχάς να ευχαριστήσουμε τον συνδιοργανωτή της βραδιάς, τον Σύλλογο Εμπορικών Καταστημάτων Άμφισσας (Σ.Ε.Κ.Α.) που συνέβαλε τα μέγιστα στην διοργάνωση της πιο επιτυχημένης «Λευκής Νύχτας» μέχρι σήμερα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους καταστηματάρχες της πόλης μας, που συμμετείχαν στην «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» για μία ακόμα χρονιά, με τις πρωτοβουλίες δράσεων που ανέλαβαν (μουσικά happenings, events θεάματος, κεράσματα), καθώς επίσης και για τις εκπτώσεις και προσφορές που είχαν στα καταστήματά τους, γεγονός που βοήθησε και τόνωσε την τοπική αγορά, αλλά και για την άψογη συνεργασία τους αναφορικά με την τήρηση του ωραρίου, καθώς και την πλήρη αποκατάσταση των δρόμων μετά το πέρας των εκδηλώσεων.
Επίσης, ευχαριστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας και ειδικά το Τμήμα Τροχαίας Άμφισσας, για την πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς και την Εταιρεία «ΚΤΕΛ «Ν.ΦΩΚΙΔΑΣ Α.Ε.» και το Τουριστικό Γραφείο του κ. Ευθ. Καλπούζου, που διευκόλυναν την μετάβαση του επιβατικού κοινού στον Δήμο μας. Το εγχείρημά μας δεν θα μπορούσε να έχει αυτή την τεράστια επιτυχία, εάν δε συμμετείχαν σ’ αυτό και οι: Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού-Τοπικό Τμήμα Άμφισσας, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων - 1ο και 2ο Σύστημα Άμφισσας, Ένωση Σκακιστών Άμφισσας, Ποδηλατικός Σύλλογος «Ζευς», Α.Σ. Δωρίδας, Σύλλογος Ελευθέρων & Αυτόνομων Δυτών Ν. Φωκίδας «Κρισσαίος», Όμιλος Αντισφαίρισης Φωκίδας και το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας για τις υπέροχες μουσικές που πλημμύρισαν τον πεζόδρομο της οδού Γιαγτζή.
Κλείνοντας, νιώθουμε πραγματικά την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους κατοίκους και τους επισκέπτες που κατέκλυσαν την αγορά της πόλης μας, η οποία ήταν και η μεγαλύτερη επιβράβευση μιας συλλογικής προσπάθειας που συνεχίστηκε για μία ακόμη φορά. Η μεγάλη επιτυχία της βραδιάς και η ευχαρίστηση του κόσμου, μας ωθεί να θέλουμε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε με στόχο πάντα το καλύτερο για την πόλη μας.

      Για την Δ.Ε. Άμφισσας                                            Για το Επιμελητήριο Φωκίδας
           Ο  Αντιδήμαρχος                                                              Ο Πρόεδρος
  Αριστείδης Αγγελόπουλος                                                   Βασίλειος Αυγερινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: