Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Γιάννης Λυμπέρης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Δωρίδας


Αποτέλεσμα εικόνας για γιαννησ λυμπερησ δωριδα

Την υποψήφιά του για την διεκδίκηση του Δήμου Δωρίδας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο Γιάννης Λυμπέρης.
Όπως δήλωσε στο DORIDANEWS αρχική του σκέψη ήταν να μη εμπλακεί στις επερχόμενες εκλογές αλλά η δυστοκία που παρουσιάστηκε να υπάρξει επικεφαλής από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας στη Δωρίδα και μετά από προτροπή φίλων, άλλαξε τα σχέδιά του και θα τεθεί επικεφαλής ψηφοδελτίου για την διεκδίκηση της Δημαρχίας.
Μας επισήμανε μάλιστα ότι πολλοί από τους φίλους του που θα τον στηρίξουν προέρχονται από διάφορους πολιτικούς χώρους και όχι μόνο της Νέας Δημοκρατίας.
Ως γνωστόν τους τελευταίους μήνες είχαν βολιδοσκοπηθεί διάφορα στελέχη από τον χώρο της νέας Δημοκρατίας για να ηγηθούν ψηφοδελτίου αλλά τελικά για διαφόρους λόγους ο καθένας είχε αρνηθεί.
Ειδικότερα και σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσίευσε παλαιότερα το DORIDANEWS μεταξύ των ονομάτων αυτών είναι του Τάσου Παγώνη, του Κώστα Κουτσομίχου, του Πάνου Ευσταθίου (αξιωματικού ΠΝ ε.ά.), του Τάσου Φλώρου και του Χρήστου Γκίκα.
Επίσης από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης «Δημοτική Ενωτική Πρωτοβουλία Δωρίδας» ο επικεφαλής της Γιώργος Κουλούλας είχε δηλώσει ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος και αποσύρεται από την ενεργό δράση.
Τέλος είχε συζητηθεί και το όνομα του νυν Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Καραχάλιου αντιπροέδρου της ΝΟΔΕ Φωκίδας, αλλά ο ίδιος δήλωσε ότι ο χρόνος είναι μακρύς μέχρι τις εκλογές και δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει αν θα απέχει από τις εκλογές, αν θα κατέβει ξανά με τον συνδυασμό Καπεντζώνη, ή θα συμμετέχει σε άλλον συνδυασμό
Ο Γιάννης Λυμπέρης είναι 62 ετών και κατάγεται από το Μοναστηράκι. Έχει τελειώσει το Μαθηματικό της Αθήνας με μεταπτυχιακές σπουδές όπως αναφέρει στο βιογραφικό του και τώρα είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός .
Υπήρξε κατά το παρελθόν εκλεγμένος Νομαρχιακός Σύμβουλος ενώ στις προτελευταίες δημοτικές εκλογές του 2010 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Γιώργου Καπεντζώνη χωρίς όμως να εκλεγεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: