Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Επικαιροποιήθηκε η μελέτη , προχωρά το έργο: Προ των πυλών ο φωτισμός του βοηθητικού γηπέδου Ιτέας




Στην επικαιροποίηση της μελέτης που αφορά τον ηλεκτροφωτισμό του βοηθητικού γηπέδου της Ιτέας προχώρησε ο δήμος Δελφών ενώ στη συνέχεια αναμένεται ,ίσως και εντός του τρέχοντος έτους,  να προχωρήσει στην υλοποίηση της  . 
Το έργο είναι ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα 2017 του Δήμου (ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ 2017) και έχει εγγεγραμμένη πίστωση 18.500,00€ στον προϋπολογισμό του Δήμου για το 2017 με Κωδικό Αριθμό 20-7325.009.
Το έργο 
Ο φωτισμός του βοηθητικού γηπέδου επιτυγχάνεται με 12 συνολικά προβολείς που θα φέρουν ένα λαμπτήρα ισχύος 1KW έκαστος.. 
Οι προβολείς θα αναρτηθούν ανά 3 σε 4 σιδηροϊστούς, ύψους 12 μέτρων. 
Η τροφοδότηση των προβολέων με ηλεκτρικό ρεύμα θα γίνεται από γενικό πίνακα τύπου PILLAR που θα τοποθετηθεί στη δυτική γωνία του γηπέδου πλησίον του μετρητή παροχής. 
Τα καλώδια τύπου ΝΥΥ που θα τροφοδοτούν με ρεύμα τους προβολείς των ιστών θα αναχωρούν από το γενικό πίνακα και θα οδεύουν περιμετρικά και έξω από τη περίφραξη, υπόγεια μέσα σε πλαστικούς σωλήνες από P.V.C. 10 ATM, μέσα σε κανάλι επαρκών διαστάσεων μέχρι να συναντήσουν τους ιστούς. 
. Οι σιδηροϊστοί θα είναι σταθεροί και θα έχουν μεταλλική θυρίδα επαρκών διαστάσεων για την είσοδο, εγκατάσταση και σύνδεση του ακροκιβωτίου του ιστού καθώς και κατάλληλη βάση για την τοποθέτηση των προβολέων στην κορυφή τους. Θα τοποθετηθούν από 2 στις μεγάλες πλευρές του γηπέδου σε αποστάσεις 19 m και 57 m από τις δυτικές γωνίες ούτως ώστε να επιτυγχάνεται ή όσο το δυνατόν πιο ομαλός και ομοιόμορφος φωτισμός του γηπέδου.
  Οι προβολείς θα είναι κατασκευασμένοι αλουμίνιο και θα φέρουν γυαλί ανθεκτικό στις θερμοκρασιακές μεταβολές και θα στεγανοποιείται με παρέμβυσμα υλικού ανθεκτικού στις υψηλές θερμοκρασίες. Ο προβολέας θα είναι βαθμού προστασίας ΙΡ55. 

Εφημερίδα: "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: