Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Δύο νέες μεταγραφές στον Αστέρα Ιτέας




Δύο ακόμη προσθήκες στο δυναμικό της ομάδας ανακοίνωσε ο Αστέρας Ιτέας.
Συγκεκριμένα απέκτησε τον 28χρονο έμπειρο αμυντικό Χρήστο Ρέλλα από τον Παναιγιάλειο και τον 17χρονο μεσοεπιθετικό Λευτέρη Λαζίδη από την κ17 του Λεβαδειακού.
Οι ανακοινώσεις του Αστέρα έχουν ως εξής
Ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Μαντούβλος και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ανακοινώνουν την απόκτηση του 28χρονου έμπειρου ακραίου αμυντικού, Χρήστου Ρέλλα, απο τον Παναιγιάλειο.
Μετά την άμεση ανταποκριση του Προεδρου μας στο αίτημα του τεχνικού τιμ για την απόκτηση του , ο Χρήστος ενσωματώθηκε αμεσως στις προπονήσεις της ομάδας μας απο την Τετάρτη και θα είναι στην διάθεση του κ.Λίβα για το αυριανό φιλικό στο γήπεδο της Ανθήλης με την κ20 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και στα δυο άκρα της άμυνας, με μεγάλη εμπειρία που έχει αποκομίσει απο τις επαγγελματικές κατηγορίες καθώς μετρά 65 συμμετοχές με τον Παναιγιάλειο στην Football League αλλα και στην Γ Εθνική και Δ Εθνική.
Ο Αιγιότης αμυντικός ξεκινησε την καριερα του στην κ20 του Παναιγιάλειου και στην συνέχεια υπεγραψε επαγελματικό συμβολαιο.Εχει αγωνισθεί επίσης σε ΠΑΣ Κόρινθο,Αχαϊκή και τα τελευταία χρόνια ήταν μόνιμος κρίκος της αμυντικής αλυσίδας του Παναιγιάλειου.
Ο ίδιος δήλωσε: «EIMAI ΠOΛY XAPOYMENOΣ ΠOY AΠO ΣHMEPA EIMAI MEΛOΣ THΣ OIKOΓENEIAΣ TOY AΣTEPA ITEAΣ,ΘA ΔΩΣΩ TO 100% ΓIA THN OMAΔA KAI EYXOMAI OΛOI MAΣ ΣTHN OMAΔA NA EXOYME YΓEIA K NA ΠETYXOYME TOYΣ ΣTOXOYΣ THΣ OMAΔAΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ.»
Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.
Ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Μαντούβαλος και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ανακοινώνουν την απόκτηση του νεαρού φέρελπι ποδοσφαιριστή, Λευτέρη Λαζίδη απο τον Λεβαδειακό.
Ο ταλαντούχος 17 χρόνος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός αλλά και ως εξτρεμ και πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με την κ17 του Λεβαδειακού

Με καταγωγή από το Ρέθυμνο, άρχισε τα πρώτα του βήματα στην Πράσινη Ακαδημία Ρεθύμνου και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ακαδημία της Επισκοπή, Ρεθύμνου.
Τη σεζόν 2013 – 2014 έπαιξε για την Ακαδημία του Αθλόπολις Ηρακλείου , ενώ ένα χρόνο αργότερα το 2014 – 2015, φόρεσε τα ερυθρόλευκα της Κ15 του Πλατανιάς fc, όπου συμμετείχε με επιτυχία στο πρωτάθλημα Κ15 της super league.

Την σεζόν, 2016 – 2017, επέστρεψε στο Ηράκλειο για χάρη του ΟΦΗ ’94.
Την σεζόν, 2017 – 2018, επιλέχθηκε για την Κ17 του Λεβαδειακου, όπου συμμετείχε με επιτυχία στο Πρωτάθλημα Κ17 της Super League.
Ο ίδιος δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που βρίσκομαι στην Ιτέα για χάρη του Αστέρα Ιτέας, μιας ομάδας με σωστή οργάνωση και υψηλούς στόχους . Από την πρώτη στιγμή, τόσο ο Πρόεδρος κ. Μαντούβαλος, όσο και το προπονητικό τιμ πίστεψαν σε εμένα και θέλω να τους ευχαριστήσω γι αυτό, αλλά και οι συμπαίκτες μου με έκαναν να αισθάνομαι όμορφα. Τιμή μου που ανήκω στην οικογένεια του Αστέρα Ιτέας .”
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: