Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

ΙΤΕΑ - "Γαλάζια Νύχτα 2018"



Μια βραδιά με κύριο στοιχείο τη Γαλάζια Θάλασσα … και με σκοπό την ψυχαγωγία των ντόπιων και των επισκεπτών αλλά και την ανάδειξη του παραλιακού μετώπου της πόλης καθώς και την τόνωση της κίνησης τόσο στα εμπορικά καταστήματα όσο και στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης μας, θα αποτελέσει η «Γαλάζια Νύχτα 2018» που διοργανώνουν οι δύο εμπορικοί σύλλογοι της Ιτέας :
ο Εμπορικός Εξαγωγικός Σύλλογος Ιτέας και
 ο Σύλλογος Καταστηματαρχών και Συναφών Επαγγελμάτων Ιτέας  – Κίρρας  «ο Ποσειδών»

 με αρωγούς
 τον Δήμο Δελφών,
 το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Φωκίδας και
την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

 τη Δευτέρα 27 Αυγούστου από τις 17.00 και μετά !

Η «Γαλάζια Νύχτα» θα «απλωθεί» σε διάφορα σημεία σε όλη την Ιτέα  δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να βιώσουν τον παλμό μιας φιλόξενης και ζωντανής πόλης αλλά και να πραγματοποιήσουν πλούσιες αγορές εκμεταλλευόμενοι τις μεγάλες εκπτώσεις των καταστημάτων, ενώ στο τέλος η βραδιά θα κλείσει με νυχτερινό μπάνιο στην πλαζ Μαϊάμι !

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες, σκακιστικούς αγώνες, επίδειξη ταχυδακτυλουργών και ζογκλέρ, δραστηριότητες για παιδιά, αγώνες Beach Volley γυναικών αλλά και  νυχτερινή ποδηλασία, υπαίθριο γυμναστήριο, μουσική από DJ, κεράσματα,  πόλεμο με νεροπίστολα και φυσικά το μεγάλο Beach party με νυχτερινό μπάνιο!






Τέσσερις  κορυφαίες αθλήτριες του Beach Volley θα έχουμε την τιμή να παρακολουθήσουμε σε ένα μοναδικό αγώνα στην πλαζ του Μαϊάμι στις 18:30!
Μετά τον αγώνα οι αθλήτριες θα παίξουν ένα φιλικό αγώνα επίδειξης με παίχτριες από τον Αθλητικό Σύλλογο Ιτέας (Α.Σ.Ι.) ο οποίος είναι και συνδιοργανωτής της εκδήλωσης!
Λίγα λόγια για τις αθλήτριες
Μετά το χάλκινο μετάλλιο στον Άγιο Νικόλαο, Δήμητρα Καραγκούνη και Θεοδώρα Σαρακατσάνη κατέκτησαν την πρώτη θέση και στο χρυσό μετάλλιο στο Κ22 Juniors Final στο Anima Club στην Ανάβυσσο. Αντίστοιχα με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος έφυγε από την Αρχαία Ολυμπία η Πένυ Καραγκούνη μαζί με την Αλίκη Σπηλιωτοπούλου!





Τα υπαίθρια γυμναστήρια στοχεύουν στην προσέλκυση ολοένα και περισσοτέρων ανθρώπων στον αθλητισμό, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ένα από εμάς να γυμναστεί αερόβια, στην ύπαιθρο, μόνος ή με παρέα. Το παρών θα δώσουν γυμναστές αλλά και βραβευμένοι αθλητές από την περιοχή μας στο άθλημα του Body Building που θα σας καθοδηγήσουν και θα βοηθήσουν να σμιλέψετε το σώμα των ονείρων σας μπροστά από το Τουριστικό Περίπτερο Μαϊάμι από της 17:30 έως τις πρωινές ώρες! (Σε συνεργασία με όλα τα τοπικά γυμναστήρια  καθώς και τον σύλλογο Γυμναστών Φωκίδας)


Μαχητές όλων των ηλικιών  φουλάρουν τα νεροπίστολά τους και ετοιμάζονται για τρελές «μάχες» με νερό. Διαλέξτε ομάδα και χρώμα κορδέλας και ετοιμαστείτε για τον μεγαλύτερο νεροπόλεμο , ένα  παιχνίδι στην πιο ευφάνταστη εκδοχή του γνωστού μας «μπουγέλου»! Το πεδίο βολής ορίστηκε μετά από σχετικές εγκρίσεις από το Υπουργείο Αμύνης & το ΝΑΤΟ στην βραβευμένη με Γαλάζια σημαία παραλία του Μαϊάμι από της 18:00 !




Η σκακιέρα στήθηκε, τα πιόνια άρχισαν να κινούνται… με την εμπειρία και την πολύτιμη  συμβολή της Ένωσης Σκακιστών Άμφισσας, η μάχη των μαχών ξεκινάει  στις 19:00,  δίπλα από το κύμα, στην υπαίθρια σκακιέρα κοντά στο Μαϊάμι! Δηλώστε σήμερα συμμετοχή στο τηλ. 6932380187, 6937465325 ή στο i.lazogeorgou@gmail.com






 Νέστορας Βασιλάκης σαξόφωνο και Μάνος Λούτας  κοντραμπάσο . Ο 18χρονος σαξοφωνίστας και συνθέτης Νέστορας Βασιλάκης που μάγεψε 2.500 φίλους του Πεδίου του Άρεως , γιος του διεθνούς φήμης βραβευμένου σαξοφωνίστα Δημήτρη Βασιλάκη και της Έλενας Μιχαήλου, έχει καταγράψει στο βιογραφικό του εμφανίσεις στο Mirabello Jazz Festival στην Κρήτη και στο Rhodes Jazz Festival, αλλά και σε club της Αθήνας όπως Gazarte, Faust, Zitto, Petite Fleur, Εμπορικό, Sagrada κ.α. 
ο Νέστορας  θα ξεκινήσει από το Ωδείο της Ιτέας στις 20:00 και θα περπατήσει παίζοντας το σαξόφωνό του μέσα στην Γαλάζια Νύχτα, δίνοντας μία πρωτόγνωρη αίσθηση στο εμπορικό κέντρο της πόλης…
 




Νυχτερινή ποδηλατάδα με έναρξη από την Μόλο 20:00 ! Skirt Ride (κοπέλες με φούστες) αντίκες vintage ποδήλατα και παιδικά ποδήλατα με πολύχρωμα φώτα εν δράση σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο … μια βόλτα στο παραλιακό μέτωπο από το πλακόστρωτο πλάι στο κύμα έως το εμπορικό κέντρο της πόλης και μπροστά από τα ανοιχτά και φωταγωγημένα εμπορικά καταστήματα, τερματισμός στο BEACH PARTY στο Μαϊάμι  








Beach party και νυχτερινή μπάνιο.
 Με μουσική από DJ, άναμμά φωτιάς, φωτορυθμικά, προβολείς στην θάλασσα,  βεγγαλικά και άλλες εκπλήξεις….
 Γιατί στην Φωκίδα το καλοκαίρι δεν τελειώνει με τον Αύγουστο!





Ζογκλέρ , σόου με φωτιές αλλά και ταχυδακτυλουργούς θα έχουμε κοντά μας για τους μικρούς μας φίλους ! Απέναντι από το καφέ Smile στην οδό Μεταμορφώσεως στο εμπορικό κέντρο της πόλης.


                  Σας περιμένουμε όλους εκεί!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός ξεκαρδιζεται...

Ανώνυμος είπε...

Πως πηγε?