Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Αστέρας Ιτέας – Θεσπρωτός 0-1




Θριαμβευτές επέστρεψαν από την Φωκίδα οι κιτρινόμαυροι.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Μουρούτη πήραν παλικαρίσια νίκη-πρόκριση απέναντι στον Αστέρα Ιτέας και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσουν την Αναγέννηση Πλαγιάς (Κυπελλούχο Κιλκίς η οποία αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα) στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς την Τετάρτη 5/9.Στο αγωνιστικό κομμάτι του χθεσινού παιχνιδιού ο  Θεσπρωτός μπήκε πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό χάνοντας  ευκαιρία με τον Γιάννη Γκόλια. Ο Τάσος Γώγος στο 19΄χάνει μοναδική ευκαιρία να σκοράρει και στην συνέχεια ξανά ο Γιάννης Γκόλιας δεν καταφέρνει να βρει στόχο στο 30΄. Τρία λεπτά αργότερα το ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχειρεί ο Βασίλης Κωνσταντίνου  βρίσκει στην συμβολή των δοκών.   Σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου οι κιτρινόμαυροι ήταν οι κυρίαρχοι  με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο απέναντι στον Αστέρα  ο οποίος δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό ούτε και τα πατήματα του στο χορτάρι, απείλησε 2-3 φορές μόνο με στημένα με τους Φαμπίνιο, Μασάδο και Νικολόπουλο.
Στην επανάληψη ο Θεσπρωτός συνέχισε να απειλεί και στο 48΄ το σουτ του Ευθυμίου πέρασε άουτ. Στο 64′  ο  Βασ. Κωνσταντίνου επιχειρεί σουτ αλλά ο Χάμος δηλώνει «παρών» και μπλοκάρει την μπάλα. Πέντε λεπτά αργότερα ο ο Γώγος σε δυο ακόμη ευκαιρίες δεν καταφέρνει να βρει στόχο.
Κάτι που συνέβει στο 83 όταν ο Βασίλης Κωνσταντίνου έπαιξε το 1-2 με τον Χάρη Μπίκα ταλαιπώρησε τους αμυντικούς της Ιτέας έβγαλε την σέντρα εκεί που ο Μπίκας πρόλαβε να τσιμπήσει την  μπάλα και να την στείλει στο βάθος της εστίας του Χάμου, στέλνοντας τα μέλη της αποστολής του Θεσπρωτού στα ουράνια.
Η Ιτέα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ προσπάθησε να πιέσει αλλά οι κιτρινόμαυροι καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και με τον Κωνσταντάκο σε δυο-τρεις περιπτώσεις να δηλώνει παρών κράτησαν το μηδέν  στην άμυνα και φυσικά την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου Ελλάδος.
Συνθέσεις ομάδων:
Αστέρας Ιτέας: Χάμος, Κουτσούμπας, Αντωνόπουλος, Μπογντάνι, Τοπούζι, Νικολόπουλος, Μαλισσόβας, Ηλιάδης, Κοντογιώργος, Αλεξίου, Μασάδο
Αγωνίστηκαν και οι Παπαεμμανοηλίδης, Γκούρα και Σιδέρης
Θεσπρωτός: Κωνσταντάκος, Μπέρτσος, Σταυρίδης, Πανταζής, Πανταζής, Βαγγ. Κωνσταντίνου, Βασ. Κωνσταντίνου (92΄Φούντζουλας), Μπίκας, Ευθυμίου, Γώγος (60΄Λάμπρου), Πέντσας, Γκόλιας (60΄ Μητσέλος)










theball.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κανένα σχόλιο; Τί έγινε ρε παιδιά;