Ψηφίστε τώρα για την σωτηρία του Δελφικού Τοπίου

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

Οn line, δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα, για εργαζόμενους στον τουρισμό

Οn line, δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα, για εργαζόμενους στον τουρισμό


Η Ευρωπαϊκή Ένωση προσφέρει στους εργαζόμενους στον κλάδο του τουρισμού στην Ελλάδα την ευκαιρία να συμμετέχουν δωρεάν σε ένα on-line εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ως μέρος μιας προσπάθειας να αναβαθμιστεί ο τομέας στην ευρύτερη περιοχή.
Με το πρόγραμμα IdEATE, όσοι αναζητούν εργασία, καθώς και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε έναν πιλοτικό εκπαιδευτικό κύκλο, διάρκειας 20 ωρών, ο οποίος έχει διαμορφωθεί από εκπροσώπους από 6 χώρες (Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Φινλανδία, Βέλγιο και Ελλάδα).
Η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας (AK.EΠ.), μια μη κερδοσκοπική εταιρεία, είναι υπεύθυνη για την υλοποίηση του προγράμματος στην Ελλάδα. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκπαίδευση, χρειάζεται να συμπληρώσουν μια αίτηση online για άτομα που αναζητούν εργασία και για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η ΑΚ.ΕΠ. διοργανώνει επίσης ένα εργαστήρι μάθησης (workshop), προσφέροντας επιπλέον πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, στα γραφεία της (Τσίλλερ 61, Αθήνα), στις 15 Φεβρουαρίου, στις 18.00. Η πρωτοβουλία IdEATE στοχεύει να περιφρουρήσει την αειφορία της ανάπτυξης του τουρισμού, βοηθώντας χώρες όπως η Ελλάδα, να διευρύνουν το παραδοσιακό μοντέλο «ήλιος και θάλασσα» που υιοθετείται, και να εισαγάγουν πιο καινοτόμες, ποικιλόμορφες μεθόδους. «Η Ελλάδα παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη στον τουρισμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ποιότητα είναι πάντα ανάλογη. Ελλιπώς εκπαιδευμένοι εργαζόμενοι ίσως βλάπτουν τον κλάδο, πράγμα που συμβαίνει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, και οι Βρυξέλλες αποφάσισαν να αναλάβουν δράση», αναφέρει ανακοίνωση της εταιρίας.
Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στα αγγλικά, και οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μιά καινοτόμος ιδέα μου ήρθε διαβάζοντας το άρθρο σας και-συγγνώμη για την αυθάδεια-θα ήθελα να την καταθέσω.Τον τρόπο να μαζεύουν τα μεταχειρισμένα ποτήρια από τα τραπέζια οι σερβιτόροι στα μπάρ και στα εστιατόρια και είναι ο εξής ένας: ΔΕΝ ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ(Ελληνική μαγκειά,να ρε πόσα πιάνω μ'ένα χέρι και ο κό@@ς κουβαρίστρα που λέει και το ασματικό).Και άσε κοπελάρα μου εσύ το αφεντικό να στραβομουτσουνειάζει που δεν λες να συμμορφωθείς με τα κόλπα.Τσοπανάκος ήταν,πούλησε τα πρόβατα και άνοιξε μπάρ ή ταβερνούλα.Μην κοιτάτε που δεν σας μιλάει ο κόσμος,βαριέται να τσακωθεί ή φοβάται μην του φτύσεις μέσα στον καφέ.Γκαίγκε μαναράκο;
Σαν υποσημείωση.Αυτά δεν θα τα βρείτε γραμμένα στα εγχειρίδια για το καλό .Σε άλλα κράτη πλήν των βαλκανίων είναι ξεπερασμένα,πάνε παρακάτω.