Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

ΘΗΒΑ... Εγκλωβισμένοι οδηγοί στο χιόνι δέχθηκαν επίθεση από τσιγγάνους - Τους χτύπησαν και τους λήστεψαν μέσα στο δρόμο...

Εγκλωβισμένοι οδηγοί στο χιόνι δέχθηκαν επίθεση από ρομά
Το βράδυ της Πέμπτης εγκλωβισμένοι οδηγοί που κατευθύνονταν προς Λιβαδειά, δέχθηκαν επίθεση από ΡΟΜΑ στο ύψος της αερογέφυρας στο Πυρί της Θήβας.

Σύμφωνα με μαρτυρία οδηγού προς το exeisminima.gr κάποια στιγμή δημιουργήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα πριν την αερογέφυρα του Πυριού, το οποίο υπέθεσαν ότι οφείλονταν στην έντονη χιονόπτωση.
Μετά από λίγη ώρα, τα αυτοκίνητα επιχειρούσαν με δυσκολία να κάνουν αναστροφή και να συνεχίσουν την πορεία τους, από παράδρομο που περνά κάτω από τη γέφυρα του τρένου και οδηγεί στην πλατεία του Πυριού, χωρίς και πάλι να τα καταφέρουν.
Έντρομοι οι οδηγοί είδαν ρομά να ξυλοκοπούν άλλους οδηγούς και να τους αρπάζουν κινητά και τσάντες, χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν.
Πολλοί από τους οδηγούς επέστρεψαν πίσω προς την εθνική οδό, ενώ και από υπάλληλο των διοδίων επιβεβαιώνεται ότι τουλάχιστον δυο οδηγοί αυτοκινήτων πέρασαν τα διόδια αιμόφυρτοι.

5 σχόλια:

Αντιφασιστας είπε...

Διακρινω ενα ρατσιστικο μισος ή μου φαινεται; Οι οδηγοι εγκλωβιστικανε σε περιοχη που δικαιωματικα ανοικει στους ρομα και ζητανε και τα ρεστα;; Ας μην περνουσανε απο εκει..

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να είσαι ο επόμενος!
Το ζητάει ο οργανισμός σου..

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ '50 ΝΑ ΤΣ ΞΕΣΠΟΡΕΙΑΣΕΙ,ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΤΥΧΟΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ; ΘΑ ΜΑΤΑΓΥΡΙΣΕΙ.ΤΟΤΕ ΝΑ ΙΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΤΣ ΓΥΦΤΣ ΡΟΜΑ.ΑΚ ΡΟΜΑ.ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΣ ΓΥΦΤΟΨΗΦΣ.ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ; ΣΜΑ-ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ,ΜΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ,ΜΑ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ,ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΠΙΩ ΚΑΙ ΤΟ ΡΤΣΙΝΟΛΑΔΟ.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη βρε Σκερβελε αμα καποιοι σταματησουνε με το αυτοκινητο τους εξω απο το σπιτι σου πρεπει να τους κλεψεις και να τους χτυπησεις;

anteos είπε...

ΧΑ ΧΑ πλάκα κάνεις γιατί αν το λες σοβαρά ή νομίζεις ότι είμαστε αφελείς ή πραγματικά μπερδεύεις τις βούρτσες με τις π...