Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ , ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ «ΟΡΦΕΑΣ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017, στις 8  μ.μ. στο Κυριακοπούλειο - Ηλιοπούλειο

Η ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΜΕ ΤΗ
ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ «ΟΡΦΕΑΣ»
Βυζάντιο και Δύση συνυπάρχουν στην  Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με τη Μικτή Χορωδία του «Ορφέα» Ιτέας, που θα πραγματοποιηθεί στο Κυριακοπούλειο - Ηλιοπούλειο Ιτέας , το Σάββατο Δεκεμβρίου 2017 στις 8 το βράδυ.
Για πολλές δεκαετίες, έτσι και φέτος  η Μικτή Χορωδία «Ορφέας» συνεχίζει την παράδοσή της, να δίνει το μουσικό παρόν στα Χριστούγεννα της Ιτέας και της Φωκίδος.
Ο «Ορφέας» Ιτέας πραγματοποιεί την  Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη συναυλία σε μια εκδήλωση που αποτελεί σημείο αναφοράς του κάθε Ιτιώτη καθώς και των ετεροδημοτών και των πολλών επισκεπτών της πόλης και του νομού Φωκίδας κατά την εορταστική περίοδο.
Βυζάντιο και Δύση, Παραδοσιακή και Κλασική Μουσική θα συνυπάρξουν  σε μια συναυλία πολύ υψηλού επιπέδου.
 Η Μικτή Χορωδία «Ορφέας» Ιτέας υπό την διεύθυνση του Νίκου Ευθυμιάδη θα ερμηνεύσει ένα πλούσιο ρεπερτόριο με έργα κάθε εποχής και ύφους, Ελληνικά και ξένα καθώς επίσης το κατεξοχήν χριστουγεννιάτικο έργο του μεγάλου Ιταλού συνθέτη του μπαρόκ, Antonio Vivaldi, GLORIA.
 Στο πιάνο συνοδεύει η καθηγήτρια Λίλα Σούσση. Σολίστ είναι ο Γιάννης Σούφρας και ο Αλέξανδρος Ευθυμιάδης. Στην κιθάρα και τα κρουστά συμμετέχει ο Ευθύμης Ντούρος και στο μπουζούκι ο Ηλίας Τσιάρας.
Δεκαετίες η Μικτή Χορωδία «Ορφέας» Ιτέας έχει ταυτισθεί με τα Χριστούγεννα και την παράδοση της Ιτέας.


 Το πρόγραμμα παρουσιάζει ο κορυφαίος Αλέξης Κωστάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: