Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ ...ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΕΙΟ- ΜΠΑΛΕΙΟ & ΤΡΙΓΚΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΙΤΕΑΣ



                                                                                             ΙΤΕΑ, 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με ιδιαίτερη επιτυχία και σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο σκηνικό, πραγματοποιήθηκαν στις 22 κι 23 Δεκεμβρίου, στο χώρο του Θεραπευτηρίου, εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους με φιλανθρωπικό σκοπό. Ο χώρος γέμισε παιδικά χαμόγελα και φωνές και οι περιθαλπόμενοί μας πήραν πολλή-πολλή αγάπη και ζεστασιά από τους μικρούς μας επισκέπτες.
Το εορταστικό αυτό διήμερο περιείχε πολλές δράσεις και εκπλήξεις για τα παιδιά, αλλά κυρίως τους πέρασε το μήνυμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης στο συνάνθρωπό μας, είτε είναι ο παππούς και η γιαγιά του Θεραπευτηρίου Ιτέας ή τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου», για τα οποία συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής.
Ευχαριστούμε θερμά το Κατηχητικό Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, τη Σχολή Χορού Amys Steps, τη Φιλαρμονική Δ.Ε. Ιτέας, τους εθελοντές και το προσωπικό του Ιδρύματος που συμμετείχε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Ανανεώνουμε το ραντεβού και για άλλες δράσεις αγάπης και ευχόμαστε Καλή και Δημιουργική Νέα Χρονιά.
 Το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: