Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έκανε 'πρόβα πολέμου' πάνω σε Mercedes


Άρματα μάχης, υποβρύχια, βολές, κανονική πρόβα πολεμικής σύρραξης υπό το βλέμμα του ηγέτης της Βόρειας Κορέας που κλιμακώνει τη δράση του θέτοντας σε ανησυχία ολόκληρο τον πλανήτη (Pics+Vids)
Νέα επίδειξη δύναμης από τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας. Σήμερα Τετάρτη, η βορειοκορεατική κρατική εφημερίδα Rodong Sinmum έδωσε στη δημοσιότητα σειρά φωτογραφιών και βίντεο από ασκήσεις, που έγιναν υπό το βλέμμα του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος έφτασε στο σημείο της επίδειξης με ανοιχτή Mercedes και συνοδευόμενος από τους κορυφαίους στρατηγούς του.

AdTech Ad
Μετά από εντολή του ιδίου, χιλιάδες άρματα παρατάχθηκαν στα παράλια, κοντά στην ανατολική πόλη Γουονσάν και εξετέλεσαν τη "μεγαλύτερη επιτυχημένη άσκηση του πυροβολικού στα χρονικά" όπως ανέφερε το KCNA, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας.
Η άσκηση περιλάμβανε υποβρύχια που έκαναν επιθέσεις με τορπίλες σε εχθρικά πολεμικά πλοία, την ώρα που μαχητικά και βομβαρδιστικά έκαναν χαμηλές πτήσεις πάνω από τη θάλασσα και έριχναν βόμβες σε στόχους. Η "πρόβα πολέμου" έγινε για τους εορτασμούς της 85ης επετείου από την ίδρυση των ενόπλων δυνάμεων της Βόρειας Κορέας.

Το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων έδωσε στη δημοσιότητα το παρακάτω βίντεο:




Η κρατική εφημερίδα Rodong Sinmun, το εξώφυλλο της και καρέ της άσκησης:

Περισσότερα από 300 μεγάλου διαμετρήματος αυτοκινούμενα πυροβόλα παρατάχθηκαν στην ακτή και άνοιξαν πυρ συντονισμένα σε μια άσκηση ευρείας κλίμακας που αποσκοπούσε στον εντυπωσιασμό, την ώρα που μέρος του αμερικανικού στόλου φτάνει ανοιχτά της Κορέας.
To αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Carl Vinson και τα καταδρομικά αεροσκάφη που το συνοδεύουν, αναμένεται να φτάσουν στην κορεατική χερσόνησο εντός της εβδομάδας, πλήρως εξοπλισμένο, με πυραύλους Tomahawk. Ωστόσο δεν έχει τη δυνατότητα κατάρριψης βαλλιστικών πυραύλων.

Ο Κιμ και οι Mercedes της αποστολής του:


"Οι γενναίοι πυροβολητές έπληξαν ικανοποιητικά στους στόχους και οι βολές τους ήταν πολύ σωστές, απέδειξαν τη δύναμη των πυροβόλων μας, δίνοντας μια ανελέητη τιμωρία στις εχθρικές δυνάμεις" δήλωσε ο Κιμ Γιογνκ Ουν, όπως μετέδωσε η ελεγχόμενη από την κυβέρνηση της χώρας, Rodong Sinmum.
"Όσο υπάρχει ο ηρωικός Λαϊκός Στρατός, απεριόριστα πιστός στο Κόμμα, η σοσιαλιστική μητέρα πατρίδα είναι απόρθητη και η μέρα της τελικής νίκης θα έρθει", ανέφερε ο Κιμ Γιονγκ Ουν σύμφωνα με την απόδοση που μετέδωσε το πρακτορείο Reuters.

Πλάνα του Russia Today:




Σημειώνεται πως ο αμερικανικός στρατός έχει αρχίσει να μεταφέρει στη Νότια Κορέα τμήματα του αντιπυραυλικού συστήματος THAAD.
Κεντρική φωτογραφία: Associated Press

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΒΑΡΑΓΑΝΕ !!!!