Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΤΕΛ ΦΩΚΙΔΑΣ - ΦΩΤΟ


Σε έναν καινούργιο χώρο στην Άμφισσα εγκαινιάστηκε χθες Κυριακή 2-4-2017 η «είσοδος» του ΚΤΕΛ Φωκίδας σε μια νέα εποχή προσφοράς και εξυπηρέτησης των πολιτών της περιοχής.


Το ΚΤΕΛ του Λιδορικίου του Γαλαξιδίου της Ιτέας της Γραβιάς μα πάνω απόλα και κύρια της Άμφισσας και των αιώνιων Δελφών βρήκε το νέο λιμάνι του –ένα κομψό σύγχρονο συγκρότημα κτιρίων 1350 τετραγωνικών μέτρων σε κατάλληλο σημείο της πόλης.
Έτσι «…αφήνει οριστικά πίσω την παλιά εικόνα των πρόχειρων και παλαιωμένων σταθμών…και αναβαθμίζει τις συνθήκες και υπηρεσίες που προσφέρει στο κοινό…» ανάφερε στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Φωκίδας, για να συμπληρώσει αμέσως μετά «…ένα εκατομμύριο εξη χιλιάδες ευρώ στοίχισε μέχρι τώρα. Από αυτό το ποσό το 21% είναι δημόσια επιχορήγηση και το 79% ίδια ποσά, εκ των οποίων το 46% επιδοτούμενη δανειοδότηση από τράπεζα Πειραιώς …» και κατέληξε λέγοντας «…αγωνίστηκαν πολλοί άνθρωποι για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα… Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών και στους εκπροσώπους της …στους φορείς του Ν Φωκίδας και ιδιαίτερα στο βουλευτή κ. Ηλία Κωστοπαναγιώτου που έσκυψε όντως πάνω στα προβλήματα της ΚΤΕΛ ΑΕ που αντιμετώπιζε και μας έβγαλε από μεγάλα αδιέξοδα , καθώς και την περιφερειακή και δημοτική αρχή που στήριξαν με κάθε τρόπο αυτή την προσπάθεια…».
Στον σύντομο χαιρετισμό ο βουλευτής κ Κωστοπαναγιώτου δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του στο ΚΤΕΛ καθώς και την αντίστοιχη εκ μέρους της διακομματικής επιτροπής οδικής ασφάλειας της βουλής στην οποία είναι μέλος. Ακολούθησαν χαιρετισμοί του Αντιπεριφερειάρχη και του δημάρχου όπως και εκπροσώπων του ΚΤΕΛ. Τελευταία πινελιά στην όμορφη εκδήλωση  ο πλούσιος μπουφές να  τονίζει την πατροπαράδοτη ρουμελιώτικη φιλοξενία.
Να ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας καλά και πολλά χιλιόμετρα στη ζωή και στους δρόμους στους εργαζόμενους και τους ιδιοκτήτες του ΚΤΕΛ.


Χρ. Βανδώρος

Χρ. Βανδώρος










11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

--αναπτυξιακό έργο !!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ τα μισά...τα ξέχασε. Ποιός ανάγκασε το ΚΤΕΛ να φύγει απο την πλατεία Ησαία όταν διαμόρφωσε το ιστορικό κέντρο της Άμφισσας; Ο Δήμαρχος Άμφισσας τότε Νίκος Φουσέκης. (Ακόμα εκεί θα ήταν).Ποιός Πρόεδρος του ΚΤΕΛ ξεκίνησε το κτίριο; Ο συγχωρεμένος ο Γιώργος Τσώνος. Αυτά κύριε Πρόεδρε του ΚΤΕΛ θα έπρεπε να τα είχατε αναφέρει στον λόγο σας.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συντέλεσαν έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί το έργο αυτό. Σημασία δεν έχει ποιος το ξεκίνησε αλλά ποιος το τελείωσε, και για όσους γνωρίζουν με πολύ κόπο. Όσο για την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται είναι το καταλληλότερο σημείο και η αγορά του οικοπέδου καθώς και τα σχέδια του νέου σταθμού είχαν γίνει πολύ πριν ΄΄αναγκαστεί΄΄το ΚΤΕΛ να φύγει απ την πλατεία Ησαία. Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για να αναβαθμιστεί και να γίνει πιο όμορφος ο τόπος μας, παρά την κρίση!!!

Ανώνυμος είπε...

Ορισμένοι δεν μπορούν να ξεχάσουν τον κ.Φουσέκη.
Πράγματι, αξίζει το κόπο να τον θυμούνται κάποιοι, άν αυτός έδιωξε το ΚΤΕΛ από τη πλατεία Ησαϊα χωρίς να είναι έτοιμες οι νέες υποδομές του και το έστειλε στα χάλια που όλοι γνωρίζουμε και που τόσο υποβάθμιζε το τόπο μας για μία δεκαετία.
Πρέπει αλήθεια να κουράστηκε πολύ γι΄αυτό.
Για εκείνο όμως που δεν πρέπει, οπωσδήποτε, να τον ξεχνάμε είναι η προχειρότητα, η έλλειψη φαντασίας και ο ανύπαρκτος αναπτυξιακός προγραμματισμός που επέδειξε όσα χρόνια ασχολήθηκε με τα κοινά, με αποτέλεσμα να βυθίσει τη περιοχή μας στη στασιμότητα και τη μιζέρια.
Και επειδή ποτέ του δεν έκανε αυτοκριτική θέλει πάλι να επανέλθει για να επαναλάβει τα ίδια. Γιατί ελπίζει, ότι ο κόσμος γρήγορα ξεχνάει.

Ανώνυμος είπε...

Όχι αγαπητέ μου. Τα αρχιρεκτονικά σχέδια του νέου σταθμού έγιναν άρον-άρον την εποχή που το ΚΤΕΛ έφυγε απο το κέντρο. Δεν υπήρχαν απο πριν. Το οικόπεδο ήταν ιδιοκτησία του ΚΤΕΛ και προυπήρχε.Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.Κατά τα άλλα μπράβο σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

ωραία.....και τώρα αγαπητοί μας ιδιοκτήτες ας ελπίσουμε να αφήνετε τα λεωφορεία σας στον ωραίο αυτό χώρο και να απελευθερώσετε την μαρίνα στην Ιτέα που την έχετε μετατρέψει υπό την ανοχή της ανύπαρκτης πολιτείας σε πάρκινγκ και πλυντήριο..

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ.ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗ ΔΟ0ΞΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αδερφέ γιά σενα και για κάποιους ελάχιστους άλλους σαν και σένα, για τον Νίκο Φουσέκη μιλάνε και θα μιλάνε τα έργα του. Για τους δικούς σου κολλητούς πολιτικούς και για την ανύπαρκτη παρουσία τους μιλάς - για λίγο ακόμα - ΜΟΝΟ ΕΣΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω οι μέτωχοι που είναι και νέα παιδιά να αλλάξουν νοοτροπία και να βάλουν μυαλό και να μην είναι αγενείς στον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

για οσους δεν το ξερουν, το κτελ δεν ειναι Δημοσιο οποτε σκεπτικα σε λάθος βάση δεν μπορεί παρα να ειναι λαθος. κατα τα αλλα, το ΚΤΕΛ έχει προσφερει πολλα και θα ηταν ωραιο καποιος να γραψει την ιστορια του αρκει να την ξερει. αν σκεφτει κανεις οτι ειναι το μονο μέσο μετακινησης της περιοχης μας απο και προς τον εξω κοσμο, ειναι και η πρωτη εντυπωση για οποιον ερθει στην περιοχη και ρολος του πολυ σημαντικοτερος απο αυτο που φαινεται αρχικα. ταξιδευω με το κτελ και έχει πολυ καλο επιπεδο. μέχρι και wi fi διάβασα στα εκδοτήρια οτι εχουν τα λεωφορεια. να σχολιαζουμε τα στραβα αλλα οχι να λεμε οτι μας ερθει στο κεφαλι. το οτι ποτε δεν εχω τυχει να ειναι γεματες πανω απο τις μισες θεσεις, σημαινει οτι εχει περισσοτερα δρομολογια από ότι οι ανάγκες. αυτο απο μονο του ειναι αποδειξη οτι δεν κοιτανε μονο να βγαλουν το μεγιστο κερδος ανα δρομολογιο και μπραβο τους και ετσι πρεπει να κανουν και εχουν πολλα να προσφερει και πρεπει να το στηριζουμε με καθε τροπο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΠΟΣΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ.ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ....