Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Εντόπισαν κάμερα-κρεμάστρα σε τουαλέτα εστιατορίου στο Ναύπλιο - Έρευνα της αστυνομίαςMια γυναίκα από το Ναύπλιο δημοσίευσε πριν από λίγες μέρες στον λογαριασμό της στο Facebook φωτογραφίες από το έυρημά της σε τουαλέτες εστιατορίου. 

Η γυναίκα καταγγέλλει, ότι στην τουαλέτα εντόπισε μία από τις κάμερες που είναι γνωστές ως κρεμάστρες λόγω του σχήματος που έχουν για το καμουφλάζ τους. Πρόσφατα μάλιστα το θέμα πήρε διαστάσεις και σε άλλες χώρες με τη βρετανική αστυνομία να εκδίδει προειδοποίηση. 


Η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας επιβεβαιώνει ότι έγινε καταγγελία από πελάτισσα εστιατορίου στο Ναύπλιο και επαληθεύει τον ισχυρισμό της για το εύρημα. 

Σύμφωνα με το argolika.gr, η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης και η κάμερα έχει αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΓΑΔΑ. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, «εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα». Το ποιος την τοποθέτησε παραμένει άγνωστο, αλλά η πιθανότητα να την έχει εγκαταστήσει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι πολύ μικρή, αφού κανένας ιδιοκτήτης καθώς εκτιμάται πως δεν θα ρίσκαρε τόσο ανεύθυνα τη φήμη του. 

Η δημοσίευση της γυναίκας που έκανε την καταγγελία:

Δεν υπάρχουν σχόλια: