Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΕΣΚΑΣΕ: Ο Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5/4 ΣΤΙΣ 18:30!



γσιτεασ παίδες


Η ομάδα καλαθοσφαίρισης παίδων του Γυμναστικού Συλλόγου Ιτέας αγωνίζεται στον τελικό της κατηγορίας παίδων της ΕΣΚΑΣΕ την Τετάρτη 5/4 στις 6:30 το απόγευμα, με αντίπαλο την  Παναγίτσα Χαλκίδας στο Κλειστό Γήπεδο της Αλιάρτου. Η Παναγίτσα νίκησε με 86-82 τις Ακαδημίες Χαλκίδας (ΧΒΑ) και την Τετάρτη πλέον θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της Αλιάρτου την ομάδα μας που εδώ και μέρες είχε ήδη κατοχυρώσει την μία θέση του τελικού της Ένωσης παραμένοντας αήττητη σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος!
λεωφορείοΟ Γυμναστικός Σύλλογος Ιτέας πρόκειται να δρομολογήσει λεωφορείο για την μεταφορά όσων επιθυμούν στο γήπεδο της Αλιάρτου για να παρακολουθήσουν τον τελικό του πρωταθλήματος παίδων. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από τα γραφεία του συλλόγου στις 16:00 την Τετάρτη 5/4.
Ο πρωταθλητής της Ένωσης θα πάρει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα γίνει στην Αθήνα, στο κλειστό του Μετς από 19-23 Απριλίου.
Εκεί θα βρει αντιπάλους τους Αίολο Μυτιλήνης, Ιαλυσό Ρόδου, Κύδωνα Χανίων και τον πρωταθλητή της Ένωσης ΕΣΚΚ (Κυκλάδες), με τον πρώτο να παίρνει την πρόκριση για την τελική εξάδα του πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα γίνει στο Μεσολόγγι από 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου.
Καλή επιτυχία ευχόμαστε στους αθλητές του ΓΣ. Ιτέας και στο προπονητικό team!

Δεν υπάρχουν σχόλια: