Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Ίσως τα προσφυγόπουλα του σήμερα, εκκολαπτόμενοι τζιχαντιστές του αύριο;

o-tzixantistes-stratologoun-gunaikes-apo-tin-kardia-tis-amerikis
Πρωτοπρεσβύτερος  Δημήτριος Θεοφίλου M.D,  Student Ph. Ε.Κ.Π.Α.


 Πολύς και γοερός ο λόγος για τα «δυστυχισμένα προσφυγόπουλα», που καταφθάνουν συντονισμένα και προγραμματισμένα καθημερινά, είτε συνοδευόμενα από τυχαίους «καμουφλαρισμένους συνοδούς», είτε ασυνόδευτα στη πατρίδα μας.
 Δάκρυα κροκοδείλια ευαισθησίας και πόνου, από όλους εκείνους  που στέκουν ανάλγητοι εδώ και 8 χρόνια μπροστά στο δράμα των νεοελλήνων, με τη διαλυμένη ζωή, υγεία, παιδεία, άμυνα. Όλους αυτούς που δεν έχουν αρθρώσει λόγο για τους άστεγους, τους άνεργους και τους παρίες του φιλελεύθερου κανιβαλιστικού καπιταλισμού, για τα ελληνόπουλα που λιποθυμούν από πείνα στα σχολεία, για τις τάξεις που στερούνται δάσκαλο και καθηγητή, γιατί η «συμμορία» του υπουργείου παιδείας δεν έχει δήθεν κονδύλια. Τα οποία όμως κονδύλια ξαφνικά βρέθηκαν από το πουθενά όχι όμως για τα παιδιά μας, αλλά για τους αυριανούς τζιχαντιστές. «Έχουμε εξασφαλίσει κονδύλια προκειμένου να προχωρήσουμε σε ένα σχέδιο το οποίο έχει μια πολυμορφία, μια ευελιξία», είπε ο «σύντροφος»  Φίλης, και τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια με τρόπο έγκυρο και παιδαγωγικά ορθό, να ενταχθούν τα παιδιά των προσφύγων στα ελληνικά σχολεία, ο αριθμός των οποίων φτάνει τις 22.0001. Προσλαμβάνονται 800 εκπαιδευτικοί, οι οποίοι αναζητούνται ακόμη και από Μ.Κ.Ο αδιευκρίνιστης προέλευσης, με κόστος 7.000.000 ευρώ, προερχόμενα από το Ε.Σ.Π.Α, που αντί να πάνε σε φορολογούμενους αναξιοπαθούντες πολίτες, καταλήγουν όχι σε φιλοξενούμενους, αλλά σε αυτούς που ήρθαν γα να μείνουν.
 Η κίνηση αυτή του υπουργείου παιδείας, προδίδει τις προθέσεις της κυβέρνησης να κρατήσει στη πατρίδα μας όλους τους μετακινούμενους εισβολείς του κορανίου, και να επιδιώξει να τους ενσωματώσει, δίχως να βλέπει τι έχει συμβεί στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα: Σύμφωνα με το «deutsche-wirtschafts-nachrichten», ο επικεφαλής της αστυνομικής Κρατικής Προστασίας στην Φρανκφούρτη, Wolfgang Trusheim, εκτιμά πως ο αριθμός των φανατικών σαλαφιστών στην Γερμανία πρόκειται να αυξηθεί. Στα σχολεία θα υπάρχουν όλο και περισσότερα παιδιά, τα οποία θα έχουν ανατραφεί από τους γονείς τους, στο μίσος κατά των αλλόπιστων. Ο Trusheim προειδοποιεί για το καινούριο φαινόμενο «παιδικό μίσος», όπως το ονομάζει. Προβλέπει την δημιουργία μιας νέας γενιάς σαλαφιστών στα σχολεία, οι οποίοι θα επιτίθενται στους χριστιανούς και άλλους, οι οποίοι δεν δέχονται το Ισλάμ. «Το πρόβλημα στο μέλλον θα είναι τεράστιο και μη αντιμετωπίσιμο», αναφέρει. Ο Γερμανικός Οργανισμός Προστασίας Παιδιών ξεκινά μάλιστα διαδικασία κατά των εξτρεμιστών γονέων του Ισλάμ: «Εφόσον υπάρχουν σαφείς ενδείξεις πως γονείς ανατρέφουν τα παιδιά τους με βάση το μίσος και την βία, τότε θα πρέπει να δράσουν κοινωνικοί λειτουργοί», αναφέρει ο πρόεδρος του Οργανισμού, Heinz Hilgers2. Είναι σαφές το μήνυμα στους δήθεν «ανθρωπιστές« και τάχα μου «αντιρατσιστές» στην Ελλάδα, πως υπάρχει τεράστιος κίνδυνος τα ελληνικά σχολεία να γεμίσουν με φανατικούς ισλαμιστές, όπερ και σημαίνει πως τα Ελληνόπουλα κινδυνεύουν πράγματι, όπως κραυγάζουν οι γονείς και κηδεμόνες του Ωραιοκάστρου, της Φιλιππιάδας, της Λέσβου, της Λαμίας, των Θερμοπυλών και άλλων περιοχών,  που ωστόσο, αντί να εισακουσθούν, στοχοποιούνται από το κράτος των Αθηνών.
 Ο κατασκευασμένος και κατευθυνόμενος μύθος περί αθώων ανήλικων, πρέπει να σταματήσει, αφού πρόκειται για κατευθυνόμενους εισβολείς small size. Αν κάποιος διαθέτει μερικές στοιχειώδεις γνώσεις, γύρω από την ανθρώπινη φυσιολογία και πιο συγκεκριμένα,  σχετικά με τον γονότυπο και φαινότυπο των ανθρώπων, θα πάρει τις απαντήσεις μόνος του, αλλά επειδή μερικοί συνεχίζουν να δυσκολεύονται, θα τους βοηθήσουμε.  Πιο συγκεκριμένα λοιπόν τα ανήλικα αυτά άτομα, έχουν γεννηθεί και ζήσει τα πρώτα τους χρόνια, σε χώρες ολοκληρωτικές και περιβάλλοντα, μεστά βίας, καταστροφής, εκδικητικότητας, φανατισμού και θανάτου, στην συνέχεια η αγωγή που έχουν πάρει τόσο από την οικογένειά τους, όσο και από τους ισλαμιστές ιμάμηδες, βρίσκεται σε ευθεία ρήξη με όλα τα κεκτημένα του δυτικού πολιτισμού. Θα μπορούσε να πει κανείς πως το πολιτιστικό και θρησκευτικό επίπεδό τους, βρίσκεται περίπου στον 6ο με 8οαιώνα μ. Χ. και ξαφνικά βρίσκονται σε ένα πολιτισμικό περιβάλλον, που αφορά τον 21ο αιώνα, τόσοι αιώνες διαφορά δεν καλύπτονται με μέσα και τρόπους που επιχειρεί το υπουργείο παιδείας και η κυβέρνηση των «μπαχαλάκηδων».
 Και σε άλλη ευκαιρία έχουμε εξηγήσει πως μικρά ποσοστά μουσουλμάνων, υποδύονται πως ενσωματώνονται κοινωνικά – αν  και αυτό είδαμε πως δεν ισχύει, όταν μουσουλμάνοι δεύτερης και τρίτης γενεάς στην Ευρώπη, μετατρέπονται σε στυγνούς εγκληματίες τζιχαντιστές – ενώ  σε μεγάλες ποσοστώσεις οι μουσουλμάνοι αντιδρούν με την νοοτροπία της «αγέλης», επιβάλλοντας δικούς τους όρους, αρχές και  κορανικά προστάγματα, που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, την ενδυμασία, την διατροφή, τη στάση απέναντι στις γυναίκες και τους αλλόπιστους.
 Όσοι δεν γνωρίζουν θρησκειολογία και ιστορία πολιτισμών (και είναι οι πλείονες), αδυνατούν να καταλάβουν τα όσα αναφέρουμε.
 Όσοι είμαστε  Χριστιανοί και όχι a la cart  θρησκευτικοί τουρίστες, αγαπάμε τον αδιάκριτα πλησίον, όπως μας προτρέπει το ευαγγέλιό μας, δίχως όμως αυτό να σημαίνει σε καμία των περιπτώσεων, πως απεμπολούμε το δικαίωμα να ακολουθούμε την πίστη, τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμά μας, όμως στη παρούσα συγχρονία μιλάμε για ουδετεροποίηση των πάντων, γι’ αυτό και καλείται  κάθε πιστός σε πνευματική αφύπνιση και στη συνέχεια ενεργοποίηση.
 Οι μουσουλμάνοι δεν εντάσσονται και δεν αφομοιώνονται, αυτό το είδαμε στη δυτική Ευρώπη. Σκοπός τους είναι η ισλαμοποίηση της υφηλίου. Μπαίνοντας στο σχολείο και αναμειγνυόμενοι με τα παιδιά μας,   θα συμβεί ότι έχει ήδη έχει συμβεί, στο «πείραμα» της Σουηδίας. Δεν ξέρω πόσοι θυμάστε πως το όνειρο του 70% των μεταναστών, πριν μας κλείσουν τα σύνορα οι «εταίροι μας», ήταν να πάνε στη Σουηδία, τυχαίο; δεν νομίζω.
 Η Σουηδία που είναι μια χώρα όπου οι κάτοικοί της απαγορεύεται να αναφερθούν σε τέτοια προβλήματα, μήπως χαρακτηριστούν ρατσιστές ή επειδή κινδυνεύουν να χάσουν τη θέση τους στο δημόσιο, αποφάσισε τελικά να κλείσει ερμητικά τα σύνορα της και να απομονωθεί. Οι αιτίες; Πολλοί μουσουλμάνοι. Πολύ τρομοκρατία. Συμμοριτοπόλεμοι στους δρόμους. Εμπρησμοί. Υπερβολικές αναταραχές. Ελάχιστη αφομοίωση των ξένων! Ολόκληρη η Σκανδιναβία οχυρώνεται, επειδή οι χώρες της έχουν τρομοκρατηθεί από τα γεγονότα στη Σουηδία. Βλέπουν πανικοβλημένες πως οι κάποτε ειρηνικές, πολιτισμένες, ήσυχες πόλεις της, έχουν μετατραπεί σε εμπόλεμες ζώνες, με αποτέλεσμα τα μικρά παιδιά να πηγαίνουν σχολείο μόνο με συνοδεία αστυνομικών! Εν τούτοις, φαινόταν από πολύ καιρό τι θα συνέβαινε, ενώ είχαν γραφτεί αρκετά βιβλία για το θέμα. Ξεκινώντας από το ότι δεν διδάσκεται στα σχολεία κανένα μάθημα θρησκευτικών, από δεκαετίες πριν, πολλοί Σουηδοί αναζήτησαν μόνοι τους μία πνευματική διάσταση της ζωής τους. Είχε δημιουργηθεί ένα κενό στη σύγχρονη κοινωνία τους, το οποίο δεν μπορούσε να γεμίσει ούτε η επιστήμη, ούτε το υψηλό βιοτικό τους επίπεδο. Το κενό αυτό ήρθε να το καλύψει το Ισλάμ3.


 Πριν από 100 χρόνια δεν υπήρχε κανένας μουσουλμάνος στη Σουηδία. Το 1930 ζούσαν εκεί 15, το 1970 μόλις 1.000, το 1980 αυξήθηκαν στους 30.000, το 1990 στους 120.000, το 2006 στους 400.000, ενώ σήμερα είναι πολύ περισσότεροι. Αντίστροφα, ο αριθμός των «αυτοχθόνων» Σουηδών μειώνεται συνεχώς, με έναν ρυθμό που αν συνεχιστεί (χωρίς τη μετανάστευση), θα έχει ως αποτέλεσμα να είναι μουσουλμανική η πλειοψηφία των κατοίκων το 2040. Από το καλοκαίρι του 2006 πάντως οι μουσουλμάνοι πουλούν μπλουζάκια στους δρόμους, τα οποία γράφουν πως το 2030 θα καταλάβουν τη Σουηδία!
 Επειδή τώρα στα δημόσια σχολεία της χώρας δεν επιτρέπεται να διδάσκουν θρησκευτικά, οι μουσουλμάνοι ίδρυσαν δικά τους ιδιωτικά, ήδη από το 1993 (σήμερα υπάρχουν πάνω από 20). Άρχισαν επίσης να απαιτούν τη σαρία, όπως και όλα τα υπόλοιπα που προβλέπει η θρησκεία τους, έχοντας κατασκευάσει τέσσερα σουνιτικά τζαμιά και 150 χώρους προσευχής. Σήμερα το Ισλάμ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη θρησκεία της Σουηδίας, ενώ πολύ σύντομα θα είναι η πρώτη. Και στην Ελλάδα περί κατάργησης των θρησκευτικών πρόκειται, απλά η κυβέρνηση «των μαριονεττών» που κυβερνά, εξαγοράζει τη σιωπή των θεολόγων, που τους κάνει τη χάρη, να μην τους στείλει σπίτια τους, αλλά τους μεταλλάσσει με τη οικεία  βούληση τους, σε άθρησκους θρησκειολόγους και με τη «βούλα» πλέον.
 Από το 1997 η Σουηδία έχει ανακηρυχθεί επίσημα σε μία πολυπολιτισμική χώρα, όπου ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος, ενώ μπορεί να μείνει όπου και όσο θέλει, εάν ζητήσει άσυλο. Η εγκληματικότητα όμως καταρρίπτει συνεχώς νέα ρεκόρ, ενώ πολλοί Σουηδοί έχουν μετατραπεί σε μετανάστες, μέσα στην ίδια τους τη χώρα, εγκαταλείποντας τις πόλεις που έχουν ήδη καταληφθεί από Μουσουλμάνους. Όπως το Μάλμε, στο οποίο το 50% των νεογέννητων παίρνει το όνομα Μωάμεθ (Μοχάμεντ).
 Άλλωστε το πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι καθόλου η θρησκεία, αλλά  η  βιωσιμότητα  των  πολυπολιτισμικών  κοινωνιών, σε  μικρές,   φιλελεύθερες,
ειρηνικές χώρες, οι οποίες θα σέβονται την ανεξιθρησκία, καθώς επίσης και τους πολίτες των άλλων κρατών.
 Η Ελλάδα βιώνει σήμερα έναν ιδιότυπο απομονωτισμό, ως η Σπιναλόγκα της Ευρώπης. Τα σύνορα έχουν κλείσει και έχουν ορθωθεί συρματοπλέγματα ως νέα «τείχη του αίσχους».  Ενώ εδώ για εσωτερική κατανάλωση κάποιοι «ιθαγενείς-  εγχώριοι μπαμπουίνοι», μηρυκάζουν παρωχημένα διεθνιστικά τσιτάτα, όπως ελεύθερη διακίνηση χωρίς σύνορα και τα παρόμοια.
 Η όλο και περισσότερο απελπιστικά αδιέξοδη αυτή κατάσταση, οδήγησε και οδηγεί, χιλιάδες συνανθρώπους μας στα δίχτυα βίαιων ακροδεξιών φασιστικών παρατάξεων, με στόχο την φυσική προστασία τους, όπως έχει ήδη συμβεί στην Ελβετία, στην Αυστρία, στη Φιλανδία και αλλού. Έτσι η κοινωνία σταδιακά οδηγείται στο να βρεθεί στη μέση, κινδυνεύοντας ταυτόχρονα από δύο ακραίες πλευρές, αυτές των  ακροδεξιών φασιστών και από την άλλη των αριστεριστών μπαχαλάκηδων.
 Ως μέλη της εκκλησίας και ταυτόχρονα πολίτες της ελληνικής πολιτείας, δεν έχουμε υπάρξει ουδέποτε, ρατσιστές, ξενοφοβικοί ή ιμπεριαλιστές αποικιοκράτες, γι’ αυτό και δεν μας αξίζει αυτό που μας συμβαίνει, αφού πρόκειται από τη μία για μια ξεκάθαρη ιμπεριαλιστική ανάμειξη, της δύσης μαζί με τη Ρωσία, στο χώρο της διευρυμένης μέσης ανατολής και από την άλλη για τη σκληροπυρηνική ανερχόμενη επιδρομή ενός φανατικού Ισλάμ. Συχνά πυκνά όμως μέσα στην ιστορία τις διάφορες πολιτισμικές, θρησκευτικές και κοινωνικοπολιτικές συγκρούσεις, τις πλήρωναν ειρηνικοί και ανυποψίαστοι λαοί, ως παράπλευρες απώλειες, την παράνοιας στην οποία οδηγεί κάποιους, η αλαζονική διασφάλιση των συμφερόντων τους, καθώς  επίσης και η γεωπολιτική  επέκταση τους σε σφαίρες επιρροής.
 Κατά τη γνώμη μας, αυτό θα είναι το επόμενο τραγικό μετέωρο πρόβλημα της Ελλάδας, με συνέπειες απείρως μεγαλύτερες από την οικονομική κρίση, και από όλα τα άλλα μαρτύρια που βιώνουμε, αφού δυστυχώς κάποιοι διεθνείς εγκληματίες, αποφάσισαν να μας μετατρέψουν σε πειραματόζωο στα εργαστήρια τους, όπως επίσης και τη Σουηδία4, αν και με εντελώς διαφορετικό σκοπό.
___________________________________________________
4. Ένα καταπληκτικό videohttps://www.youtube.com/watch?v=V6RM-M6t47M




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρώτε Πρεσβύτερε η επιστήμη στις μέρες μας κάνει θαυματα.Κάνε ΤΩΡΑ εξετάσεις.Μπορεί να το προλάβεις.

Ανώνυμος είπε...

Σταμάτησα να διαβάζω όταν έβαλε εισαγωγικά στο "δυστυχισμένα προσφυγόπουλα". Δηλαδή στην πέμπτη λέξη περίπου.

Well done, well done.